Kontakt os

Boliginstallationer

Trænger jeres boliginstallation til en renovering, eller vil I bygge nyt?

Overvejelserne er mange, når dit hus skal udvides eller renoveres. Hvad enten det er et nyt hus eller renovering af eksisterende boliginstallationer, så er der flere regler og love, der skal overholdes.

Hos El-Center Vest A/S er installatører og elektrikere på forkant med de gældende regler og love. Dermed er du sikret en lovlig elinstallation og vigtigst af alt; en sikker elinstallation, så risikoen for fejl eller brand er på et absolut minimum. Uanset om du ønsker installation af vaskemaskine, nye lampeudtag, solceller på taget eller noget helt fjerde, så står vi til din rådighed.

Hvilken boliginstallation ønsker du?

Det er ikke altid nemt at forestille sig, hvordan den færdige boliginstallation kommer til at se ud, eller hvordan det vil fungere. Overvejer du en intelligent boliginstallation? Så kunne LK IHC Wireless eller Zensehome være noget for dig. Også her kan vores installatører eller elektrikere byde ind med kompetent vejledning og rådgivning, så du er sikret en løsning, du bliver glad for nu og i fremtiden.

Boliginstallationer kan være en jungle

Uanset om du skal have installeret en ny vaskemaskine, ønsker et udtag mere i loftet eller et eleftersyn, er der en række overvejelser, du skal gøre dig. Det kan være sin sag at gennemskue alle dele af processen, når man ikke er fagmand. Det er her, vi kommer ind i billedet. Installation af en vaskemaskine kan synes lige til, men ved du hvilken fase, den skal køre på, uden at du får et relæ, der slår fra i tide og utide? Når du vælger at samarbejde med El-Center Vest, er du garanteret en god service, og at vi ikke går, før opgaven er løst.

Det, du ikke ser, er også vigtigt

For os er det ikke nok, at dine stikkontakter sidder lige, eller at lyset virker. Vi sørger også for at den del af boliginstallationen, du ikke kan se, er udført som førsteklasses arbejde. Hermed er du garanteret en sikker og funktionsdygtig boliginstallation mange år frem i tiden.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 97 46 43 00 og få en snak omkring din elinstallation.

Kontakt Lass for at høre mere

Lass Lauridsen
El-installatør & medejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11