Kontakt os

Renovering

Renovering af elinstallationer i Holstebro, Struer og Vinderup

En renovering af elinstallationer kan være udskiftning af stikkontakter eller mere gennemgribende renovering som udskiftning af tavle, ledningsnet og afbryder materiel. I ældre huse er de oprindelige elinstallationer ikke lavet til det strømforbrug, vi har i dag. Vi har mange flere apparater, som skal tilsluttes el, nu end vi havde for 20 år siden. Derfor kan det være nødvendigt at udskifte hele el-tavlen for at få optimale elinstallationer.

Skal du renovere?

Bor du i et ældre hus og skal i gang med en renovering eller en ombygning? Så bør du få kigget husets elinstallationer efter i sømmene. Selv om installationerne på overfladen ser pæne ud, kan dine vægge gemme på ubehagelige overraskelser.

Mange ældre boliger har elinstallationer, som ikke lever op til nutidens krav. Så længe du ikke foretager ændringer, er de ældre installationer lovlige, men så snart du fx får flyttet en stikkontakt, er du ansvarlig for, at elinstallationerne lever op til de nyeste krav. Har du brug for et eleftersyn, så klarer vi også det for dig.

Kontakt os med det samme på 97 46 43 00.

Kontakt Lass for at høre mere om elinstallationer

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11