Kontakt os

Maskininstallationer

Vi har i mange år været den foretrukne leverandør af maskininstallationer til flere markedsledende leverandører af anlæg og styringer inden for olie- og gasbrændere, damp- og kedelanlæg til industrien, fjern- og kraftvarmeværker, vandværker og rensningsanlæg.

Vores styrker er vores elektrikere, som gennem mange års erfaring har opnået et godt kendskab til de forskellige hoved- og delkomponenter, som indgår i de forskellige anlæg. Dette er medvirkende til, at vores kunder ikke skal bruge unødvendig tid på at sætte os ind i opgaven og angive placering af de forskellige hoved- og delkomponenter, og kan i stedet koncentrer sig om egen leverance.

For vores kunder er det meget vigtigt at indkøring og idriftsætning af anlæggene kan udføres uden unødvendigt tidsforbrug på fejlfinding af installationen. Vi kan med stolthed sige, at vi ofte leverer anlæg med kun ganske få eller ingen monteringsfejl, hvilket reducerer tiden til indkøringen og dermed også holder omkostningerne hertil på et minimum.  

Vores installatører og montører sætter en ære i at levere et professionelt og håndværksmæssigt flot resultat, hvilket bidrager til en øget drift sikkerhed. Dette er essentiel for slutkunderne, da nedetid ofte er forbundet med store omkostninger eller udfordringer.  

Vi er med i front med godt håndværk og løbende efteruddannelse af vores elektrikere og elinstallatører, så de altid er opdateret på den nyeste viden og lovgivning indenfor maskininstallationer.

Kontakt os på 97 46 43 00 og få en uforpligtigende snak, kompetent vejledning eller et tilbud.

Kontakt Lass for at høre mere om maskininstallationer

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11