Kontakt os

Bolig

Trænger jeres boliginstallation til en renovering, eller vil I bygge nyt?

Overvejelserne er mange, når du vil udvide eller renovere huset. Hvad enten det er et helt nyt hus eller en renovering af eksisterende boliginstallationer, er der flere regler og love, du skal overholde.

Hos El-Center Vest er installatører og elektrikere på forkant med de gældende regler og love. Dermed er du sikret en lovlig elinstallation, og vigtigst af alt; en sikker elinstallation, så risikoen for fejl eller brand er på et absolut minimum. Uanset om du ønsker installation af vaskemaskine, nye lampeudtag, solceller på taget eller noget helt fjerde, står vi til din rådighed. Når du vælger at samarbejde med El-Center Vest, er du garanteret kvalificeret og kompetent rådgivning efterfulgt af god service – og vi går ikke, før opgaven er løst.

Hvilken boliginstallation ønsker du?

Det er ikke altid nemt at forestille sig, hvordan den færdige boliginstallation kommer til at se ud, eller hvordan det vil fungere. Overvejer du en intelligent boliginstallation? Så kunne LK IHC  eller Smart House fra Carlo Gavazzi være noget for dig. Også her kan vores installatører og elektrikere byde ind med kompetent vejledning og rådgivning. Det sikrer dig en løsning, du bliver glad for nu og i fremtiden.

Det, du ikke ser, er også vigtigt

For os er det ikke nok, at dine stikkontakter sidder lige, eller at lyset virker. Vi sørger også for, at den del af boliginstallationen, du ikke kan se, er udført som førsteklasses arbejde. Hermed er du garanteret en sikker og funktionsdygtig boliginstallation mange år frem i tiden.

Kontakt os på 97 46 43 00 og få en snak, kompetent vejledning eller et uforpligtigende tilbud.

 

 

Kontakt Lass for at høre mere om bolig

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11