Kontakt os

Boligventilation

Ventilationsanlæg fra Genvex, Danfoss eller Nilan

Hos El-Center Vest leverer vi løsninger til ethvert ventilationsbehov fra de anerkendte brands Genvex, Danfoss og Nilan. Med mere end 25 års erfaring med projektering, installation og idriftsættelse af ventilationsanlæg med varmegenvinding til private, kan vi sikre dig en professionel løsning, der passer til din bolig og behov.

I takt med at kravene til tætheden af huse og bygninger er steget, er behovet for effektiv ventilation også steget. Et godt indeklima betyder meget for vores velbefindende – ung som ældre. Flere af ventilationsanlæg med varmegenvinding fra Danfoss, Genvex eller Nilan, kan vi installere med et pollen- og partikelfilter, der filtrerer den indgående luft for sodpartikler, pollen og andre partikler, som kan være til gene for dig og din familie.

Tre fordele med et ventilationsanlæg med varmegenvinding

Vælger du at få installeret et ventilationsanlæg med varmegenvinding, får du fremadrettet en række store fordele. For det første sørger ventilationsanlægget for en naturlig ventilation i alle rum. Dette bevirker, at risikoen for fugt, skimmelsvamp og kondens, der bliver dannet ved høj luftfugtighed, bliver kraftigt minimeret.

Ventilationsanlægget sørger for det andet for, at en stor del af varmen fra den udgående luft bliver overført til den indgående luft, inden den bliver ledt ud af dit hjem. Derfor sparer du hvert år gode penge på dit varmeregnskab med et ventilationsanlæg fra Danfoss, Genvex eller Nilan.

For det tredje giver du din bolig en værdiforhøjelse, fordi boliger med ventilationsanlæg er i høj kurs. Derfor står du bedre den dag, du vil sælge din bolig.

Vi monterer gerne dit ventilationsanlæg

Ønsker du et bedre indeklima med naturlig ventilation, er du velkommen til at kontakte os, så du kan høre mere om dine muligheder for ventilationsanlæg med varmegenvinding fra Danfoss, Nilan eller Genvex. Vi rådgiver og servicerer ventilation i Holstebro og Struer området, men vi hører også gerne fra dig, hvis du ikke bor i området. Du kan kontakte os på 9746 4300.

Kontakt Lass for at høre mere om boligventilation

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11