Kontakt os

Elektriker Aarhus

Selvom vi er bosiddende i Risskov, kører vi gerne i hele Århus og omegn, og løser hvert år et stort antal opgaver for vores faste kunder. Hos El-Center Vest Afdeling Øst løser vores elektrikere og el-installatører hver dag el-installationsopgaver for private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har et helt klart mål: Tilfredse kunder – hver gang!

Erfaren elektriker i Aarhus

Vælger du El-Center Vest Afdeling Øst, får du en samarbejdspartner med over 25 års erfaring. Vi har lang række af ydelser på menukortet. Vi udfører mange typer opgaver – alt fra opsætning af boligalarmer, varmepumper, spots i køkkenet til total renovering af dit hus. Ekspertise, høj service og tæt dialog med dig er kernen til, at vi finder og udfører løsninger, der passer til dine behov.

Din lokale elektriker i Aarhus

For os er det vigtigt, at kunderne er trygge. Som installatørvirksomhed i Aarhus kender vi til værdien af vores kunders tilfredshed. Opskriften til at opnå glade og tilfredse kunder er ganske simpel: at udføre arbejdet ordentligt – hver gang!

Du kan derfor være helt sikker på at vi, hvis du vælger El-Center Vest Afdeling Øst, får du en samarbejdspartner, som har 100 % fokus på dine behov – uanset om det drejer sig om fejlfinding, nye lampeudtag eller hvis du vil have installeret en ny luft til luft varmepumpe.

Vores kunders behov er meget forskellige, så vi er vant til udfordringer – vi hjælper alt fra vandværker, kraftvarmeværker til sommerhusejeren, der ønsker et nyt ventilationsanlæg. Kontakt os endelig, og få en uforpligtende snak om dine behov. Kontakt os på 97 46 43 00 eller på mailen post@el-center-vest.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt Martin for at høre mere om elinstallationer

Martin Meldgaard
Overmontør
martin@el-center-vest.dk
+45 81 40 73 82