Kontakt os

Elektriker Aarhus

elektriker i aarhus

Selvom vi er bosiddende i Risskov, kører vi gerne i hele Århus og omegn, og løser hvert år et stort antal opgaver for vores faste kunder. Hos El-Center Vest Afdeling Øst løser vores elektrikere og el-installatører hver dag el-installationsopgaver for private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har et helt klart mål: Tilfredse kunder – hver gang!

Din lokale elektriker i Aarhus

For os er det vigtigt, at kunderne er trygge. Som installatørvirksomhed i Aarhus kender vi til værdien af vores kunders tilfredshed. Opskriften til at opnå glade og tilfredse kunder er ganske simpel: at udføre arbejdet ordentligt – hver gang!

Du kan derfor være helt sikker på at vi, hvis du vælger El-Center Vest Afdeling Øst, får du en samarbejdspartner, som har 100 % fokus på dine behov – uanset om det drejer sig om fejlfinding, nye lampeudtag eller hvis du vil have installeret en ny luft til luft varmepumpe.

Vores kunders behov er meget forskellige, så vi er vant til udfordringer – vi hjælper alt fra vandværker, kraftvarmeværker til sommerhusejeren, der ønsker et nyt ventilationsanlæg. Kontakt os endelig, og få en uforpligtende snak om dine behov. Kontakt os på 97 46 43 00 eller på mailen post@el-center-vest.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Erfaren elektriker i Aarhus

Vælger du El-Center Vest Afdeling Øst, får du en samarbejdspartner med over 25 års erfaring. Vi har lang række af ydelser på menukortet. Vi udfører mange typer opgaver – alt fra opsætning af boligalarmer, varmepumper, spots i køkkenet til total renovering af dit hus. Ekspertise, høj service og tæt dialog med dig er kernen til, at vi finder og udfører løsninger, der passer til dine behov.

EL-eftersyn i Aarhus

Skal du købe ny bolig eller sælge, er et el-eftersyn en helt afgørende faktor. Det er også noget, vi kan klare hos El-Center Vest afdeling Øst. Det er ud fra tilstandsrapport og el-installationsrapport, at der kan laves et tilbud på en ejerskifteforsikring, så det er en måde at sikre både køber og sælger i forbindelse med et ejerskifte. 

 Vores opgave er at lave en skriftlig rapport på de resultater, vi har fundet ved gennemgang af ejendommen. Her kan du finde et overblik over samtlige installationer i ejendommen, og se hvorvidt de er funktionsdygtige og holder sig inden for den gældende lovgivning eller ej. 

 Det kræver autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen at udføre el-eftersyn og at udfærdige en el-installationsrapport, og det har vi hos El-Center Vest afdeling Øst. 

Ring og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udføre dit el-eftersyn på tlf. 97 46 43 00.

Elektriker til ventilation og Genvex i Aarhus

Få frisk luft – med mindst muligt el-forbrug.

Er det noget, du har brug for, kan et ventilationsanlæg være en rigtig god ide. Et godt indeklima er en væsentlig trivselsfaktor, uanset om det er i privatboligen eller i det større anlæg i en industri- eller kontorbygning. 

El-Center Vest afdeling Øst kan levere løsninger, der kan dække alle ønsker til ventilation. Genvex er et af de mærker, vi kan stå helt inde for, når det gælder ventilationsløsninger til privatboliger. Genvex sikrer balance, så fugtighed holdes lav og temperatur stabil, og man får det bedst mulige indeklima. Lav fugtighed er med til at sikre dit hjem mod skimmelsvamp, og en stabil temperatur giver den bedste komfort, når du opholder dig i rummet. Genvex tilpasser og optimere alt efter, hvordan rummene anvendes, så der altid er frisk luft – uden unødigt el-forbrug. 

Oplever du fejl, kan vi også hjælpe med fejlsøgning på installerede ventilationsløsninger. Hos El-Center Vest har vi stort kendskab til bl.a. Nilan og Danfoss-anlæg, hvor vi er forhandler. Men vi har også kendskab til mange andre mærker, vi har arbejdet med gennem årene, så tøv ikke med at tage kontakt.

Ventilationsanlæg til erhverv i Aarhus

Serviceløsninger til ventilationsanlæg, er også en af de ting, vi kan tilbyde hos El-Center Vest afdeling Øst. Et ventilationsanlæg, der ikke fungerer optimalt, kan hurtig koste på trivslen – dårligt indeklima giver træthed, forringet koncentrationsevne, og i visse tilfælde kan det endda koste sygedage. 

Derfor er det en god ide løbende at få tjekket og justeret ventilationsanlægget – kontakt os på tlf. 97 46 43 00 og få en uforpligtende snak, kompetent vejledning eller et tilbud på en serviceløsning.

Elektriker til klima og energi i Aarhus

Bæredygtighed og styr på energiforbruget bliver vigtigere og vigtigere, så her kan El-Center Vest afdeling Øst også bistå med rådgivning. Vil du reducere energiforbruget eller sikre et bedre indeklima med færrest mulige omkostninger, så har vi uddannede energivejledere, der kan hjælpe dig med forslag til, hvad man kan gøre. 

Der er en lang række valgmuligheder – heriblandt varmepumper og ventilation med varmegenvinding. Vi kan give dig et godt grundlag at tage beslutningen ud fra, så du får netop den løsning, der passer til dit behov. 

Vi er også din elektriker til solceller i Aarhus

Er et solcelleanlæg noget for dig, kan vi også klare det hos El-Center Vest afdeling Øst. Der er mange faktorer i spil, når man skal dimensionere et solcelleanlæg. Prisen afhænger bl.a. af:

  1. Hvor meget strøm du har brug for
  2. Hvor solcellerne skal monteres 
  3. Hvilken type anlæg, du foretrækker. 

Solceller kan også være med til at drive et luftsolfanger-anlæg og dermed, udover at producere strøm, også sørge for udluftning uden at det koster ekstra energi.

El-Center Vest afdeling Øst står klar til at rådgive dig om, hvad der passer bedst til dine behov, og vi har fagfolk med erfaring i monteringen, så hele opgaven kan blive løst til din tilfredshed. Tag fat i os på tlf. 97 46 43 00, så finder vi sammen ud af, hvilken størrelse og type solcelleanlæg der vil være det optimale for dig.

Din oplagte elektriker til varmepumper i Aarhus

Som et godt og omkostningsmæssigt fornuftigt alternativ til elvarme kan en varmepumpe være en løsning. En varmepumpe giver et meget behageligt indeklima og generer ikke med støj. Den kan betjenes via smartphone eller computer, så du kan sætte den igang, så hjemmet er varmet op, inden du når hjem. Varmepumper er i dag tilpasset vores klima og kan give en effektiv udnyttelse selv ved temperaturer helt ned til -25 grader. 

Hos El-Center Vest har vi erfaring med at montere både luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper. 

En varmepumpe kan erstatte f.eks. elvarme, oliefyr eller naturgas, eller være et supplement til din eksisterende varmekilde. Der kan være mange fordele forbundet med at vælge en varmepumpe:

 

  • Den er billigere end mange andre varmekilder – du kan spare op til 75%
  • En varmepumpe kan producere mere end fem gange den energi, den forbruger
  • Det er en investering, der tjener sig ind på mellem to til fem år. 
  • Du får en mindre CO2 udledning

Ønsker du en varmepumpe som din primære varmekilde kan vi stærkt anbefale varmepumper fra Mitsubishi Electric eller Panasonic, som efter vores erfaring med installation af mange varmepumper hvert år, er blandt de bedste mærker på markedet. De har erfaringen og en kvalitet, vi kan stå inde for hos El-Center Vest afdeling Øst. 

Elektriker til olie og gaskedler i Aarhus

El-Center Vest afdeling Øst har erfaring med installationer af olie og gaskedler til mange forskellige brancher og typer anlæg. Derfor kender vi til både processen og de forskellige hoved-og delkomponenter, der indgår i bl.a. biomasse, olie og gaskedler. 

Vi kan levere professionelle løsninger og driftssikre installationer og har altid fokus på kvalitet, service og godt håndværk, hvilket betyder at vores kunder vender tilbage, når de skal have lavet nye installationer. Det er den bedste anbefaling, vi kan få. 

Elektriker til alarm og sikring i Aarhus

Er du sikret mod brand, indbrud, gasudslip eller oversvømmelse? Hvis ikke så kan vi hjælpe med en Ajax Alarmsystem installation. Hos El-Center Vest afdeling Øst tilbyder vi sikring af hjemmet med et moderne og trådløst system, du kan styre fra din smartphone. Lækkert design og gennemtænkt teknologi er kombineret i denne løsning. 

Ved røg eller hurtig varmeudvikling informerer alarmsystemet dig direkte på din telefon, registrerer hvor i huset problemet er opstået, og er det mørkt, viser den dig en sikker vej ud med indbygget lys.

Klimasikring

Et Ajax alarmsystem kan også overvåge udendørsarealer og holde øje med f.eks. oversvømmelse eller gasudvikling. Hos El-Center Vest afdeling Øst kender vi systemet i dybden, og kan dermed rådgive dig om, hvilken løsning du har brug for, og sikre systemet er korrekt installeret, så du kan føle dig helt sikker.

Kontakt elektriker i Aarhus

Har du brug for hjælp til en ny stikkontakt i køkkenet, eller skal du have totalrenoveret dit hjem, kigger vi gerne forbi uanset opgavens størrelse. Tag kontakt på tlf.  97 46 43 00 eller på mailen post@el-center-vest.dk. 

Kontakt Martin for at høre mere om elinstallationer

Martin Meldgaard
Overmontør
martin@el-center-vest.dk
+45 81 40 73 82