Kontakt os

Elektriker Holstebro

Selvom vi er bosiddende i Hjerm, løser vi hvert år et stort antal opgaver i Holstebro. Så hvis du mangler en elektriker i Holstebro, er du havnet det rette sted. Hos El-Center Vest står vi altid klar til at hjælpe dig sikkert i mål. Skal du have nye installationer i hjemmet eller din virksomhed, står vores erfarne fagfolk klar til at yde en fremragende service.

Erfaren elektriker i Holstebro

Når du vælger El-Center Vest som din elektriker i Holstebro, får du en samarbejdspartner med årelang erfaring. På trods af finanskriser og konjunktursvingninger har vi holdt skruen i vandet. Årsagen er et gennemprøvet koncept: Tilfredse kunder – hver gang! Uanset om du skal have lavet udendørsbelysning i indkørslen eller står overfor en total renovering af dit hus i Holstebro, så yder vi den samme service. Vi lytter til dine ønsker, stiller spørgsmål og rådgiver dig ud fra vores erfaring og finder en løsninger, der passer til dine behov.

Mere end en elektriker

Vores erfaring er din garanti for, at det færdige resultat lever op til dine forhåbninger, og at du gerne skulle have fået mere, end du havde regnet med. Som installatørforretning i Vestjylland kender vi værdien af vores kunder og deres tilfredshed. Den nemmeste måde at få tilfredse kunder er at gøre arbejdet ordentligt – hver gang!

Derfor kan du være sikker på, at hvis du vælger os som din elektriker i Holstebro, får du en samarbejdspartner, der har dine behov i fokus, uanset om det drejer sig om fejlfinding på din vaskemaskine, installation af et nyt kraftstik eller du vil have monteret spots og lysdæmper i dit stueloft.

Vores opgaver er meget varierende, fra store entrepriser til installation af hvidevarer. Tøv ikke med at kontakte os på 97 46 43 00 eller på mailen post@el-center-vest.dk, hvis du skal have totalrenoveret dit hjem eller blot mangler en ny stikkontakt i køkkenet.

Kontakt Lass for at høre mere om elinstallationer

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11