Kontakt os

Elektriker Holstebro

Elektriker i Holstebro

Hvis du mangler en elektriker i Holstebro, er du havnet det rette sted. Hos El-Center Vest står vi altid klar til at hjælpe dig sikkert i mål. Skal du have nye installationer i hjemmet eller din virksomhed, står vores erfarne fagfolk klar til at yde en fremragende service.

Erfaren elektriker i Holstebro

Når du vælger El-Center Vest som din elektriker i Holstebro, får du en samarbejdspartner med årelang erfaring. På trods af finanskriser og konjunktursvingninger har vi holdt skruen i vandet. Årsagen er et gennemprøvet koncept: Tilfredse kunder – hver gang! Uanset om du skal have lavet udendørsbelysning i indkørslen eller står overfor en total renovering af dit hus i Holstebro, så yder vi den samme service. Vi lytter til dine ønsker, stiller spørgsmål og rådgiver dig ud fra vores erfaring og finder en løsninger, der passer til dine behov.

Mere end en elektriker

Vores erfaring er din garanti for, at det færdige resultat lever op til dine forhåbninger, og at du gerne skulle have fået mere, end du havde regnet med. Som installatørforretning i Vestjylland kender vi værdien af vores kunder og deres tilfredshed. Den nemmeste måde at få tilfredse kunder er at gøre arbejdet ordentligt – hver gang!

Derfor kan du være sikker på, at hvis du vælger os som din elektriker i Holstebro, får du en samarbejdspartner, der har dine behov i fokus, uanset om det drejer sig om fejlfinding på din vaskemaskine, installation af et nyt kraftstik eller du vil have monteret spots og lysdæmper i dit stueloft.

Vores opgaver er meget varierende, fra store entrepriser til installation af hvidevarer. Tøv ikke med at kontakte os på 97 46 43 00 eller på mailen post@el-center-vest.dk, hvis du skal have totalrenoveret dit hjem eller blot mangler en ny stikkontakt i køkkenet.

Vælg os til dine el-installationer i Holstebro

El-Center Vest har autoriserede medarbejdere, der sikrer vi overholder alle gældende krav til installationer og elektrikerarbejde, som vi udfører både til private og erhvervskunder. Vi ser det som vores fornemste opgave at have et solidt kendskab til de nyeste produkter på markedet. Det betyder konstant efteruddannelse og kurser, der gør os i stand til at rådgive om de teknologiske udviklinger og de mest energieffektive løsninger, der dukker op. Det gælder om, at vi altid er klædt ordentligt på, uanset hvad opgaven går ud på. 

I Holstebro og omegn løser vi alle typer opgaver; Det kan være service og udskiftning af gamle installationer, eller etablering af helt nye installationer.  Det gælder ny-installationer i boliger og erhvervsejendomme, eller industri og maskininstallationer. Det gælder alt, fra det mindste til det største – vi tager os af det hele. 

Du sætter opgaven, vi skaber løsningen, så den lever op til dine forventninger. Vores ambition er altid at have tilfredse kunder, og det kan man kun, hvis man gør arbejdet ordentligt –  hver gang!

El-eftersyn i Holstebro

El-Center Vest varetager også el-eftersyn. Det er relevant ved hushandler og kan være en afgørende faktor for handlen. Når der skal laves et tilbud på en ejerskifteforsikring, har du brug for en tilstandsrapport og el-installationsrapport. 

Vi gennemgår ejendommens installationer og laver en skriftlig rapport, der fortæller, om de er funktionsdygtige og lovlige. Så ved du præcist, hvad du går ind til ved handlen. En elinstallationsrapport sikrer både køber og sælger en professionel vurdering.

El-Center Vest har den nødvendige autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen til at udføre disse el-eftersyn og lave den efterfølgende rapport. 

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til et el-eftersyn på tlf. 97 46 43 00.

Elektriker til ventilation og Genvex i Holstebro

Kom til El-Center Vest hvis du ønsker at spare energi og fastholde et godt indeklima i boligen. Et godt indeklima betyder meget for ens trivsel, uanset om det er hjemme privat, eller det er på jobbet. Et ventilationsanlæg kan være en rigtig god løsning, også i større kontor- og industribyggerier. 

Til privatboligen er Genvex er et af de gode mærker, som El-Center Vest kan stå inde for, når det gælder ventilationsløsninger. Her får du en god balance mellem lav fugtighed og stabil temperatur – det er nogle af de faktorer, der gør sig gældende ved at godt indeklima. Undgå skimmelsvamp og lignende ubehageligheder og få en dejlig stabil rumtemperatur – så trives du bedst. Afhængigt af hvordan du bruger rummet – badeværelset eller stuen anvendes jo ikke på samme måde – så tilpasser Genvex sig, så der altid er frisk luft – uden unødigt el-forbrug. 

El-Center Vest kan også hjælpe dig, hvis du har fejl på dit eksisterende ventilationsanlæg. Vi har kendskab til en del forskellige mærker heriblandt specielt Nilan og Danfoss-anlæg, som er mærker, hvor vi selv er forhandler. Vi laver fejlsøgning og afhjælper de fejl, vi måtte finde. 

Ventilationsanlæg til erhverv Holstebro

Det er altid en god ide at lave løbende tjek og justeringer på de ventilationsanlæg, man har fået installeret. Det sikrer lang levetid. Når et ventilationsanlæg ikke fungerer, vil det hurtig kunne mærkes. Man bliver træt og irritabel, har svært ved at koncentrere sig, og bakterier spreder sig hastigt i dårlig luft, med sygedage og fravær til følge. 

Hos El-Center Vest tilbyder vi derfor serviceløsninger på ventilationsanlæg, så du hurtigt kan få indeklimaet på plads igen. Tag fat i os på tlf. 97 46 43 00 og få kompetent vejledning eller et tilbud på en serviceløsning.

Elektriker til klima og energi i Holstebro

Bæredygtige løsninger og reduceret energiforbrug er der, hvor fremtidens forbrugere har fokus, men hvorfor ikke starte nu? Vil du gerne reducere dit energiforbrug og samtidigt få et bedre indeklima til færrest mulige penge, kan vi hos El-Center Vest tilbyde veluddannede energirådgivere, der kan vejlede dig. 

På energiområdet er der en lang række forskellige energivenlige løsninger – bl.a. varmepumper og ventilation med varmegenvinding – det kan give gode besparelser.  Få en løsning, der passer til dit behov. El-Center Vest kan tilbyde et godt grundlag at tage beslutningen ud fra. 

Elektriker til solceller i Holstebro

Naturkræfterne kan bruges til vores fordel – og det gælder også solen. Med et solcelleanlæg er der mange penge at hente på elregningen. For at kunne vælge den rigtige løsning, er der en række ting, man skal spørge sig selv om først. Prisen afhænger nemlig af, hvad det er, man har brug for. Det, man skal vide noget om, er bl.a. hvor meget strøm, man har brug for, og hvordan man forestiller sig at solcellerne skal monteres. Der kan også være specifikke præferencer for hvilket mærke, man foretrækker, der skal tages i betragtning. 

Har man brug for udluftning, kan man også drive et luftsolfanger anlæg fra sine solceller, uden at det koster ekstra energi. Det kan være nyttigt, hvis man har et sommerhus eller anden bygning, hvor man ikke kommer forbi hver dag. 

El-Center Vest har monteret en lang række solcelleanlæg i Holstebro og omegn, så vi kan rådgive og installere løsninger for dig. Tag fat i vores solcelleanlæg-eksperter og få råd og vejledning. De kan kontaktes på tlf. 97 46 43 00.

Elektriker til varmepumper i Holstebro

Vil du spare penge på varmeregningen, er en varmepumpe en god løsning, og noget af det vi har erfaring med hos El-Center Vest. I dag kan man få varmepumper, der ikke generer med støj, og som giver et fantastisk indeklima. De kan fjernbetjenes via smartphone eller computer, så de kan overvåges og sættes i gang fra netop der, hvor du befinder dig. 

Du kan erstatte dit oliefyr, elvarme eller naturgasanlæg med en varmepumpe, men du kan også supplere din eksisterende installation med en varmepumpe og spare penge, når energiforbruget peaker.  Hos El-Center Vest ser vi flere fordele ved at vælge en varmepumpe som varmekilde.

  • Den er billigere – med en besparelse på helt op til 75%
  • Den kan producere mere end fem gange den energi, den forbruger
  • Det er en investering, med en hurtig tilbagebetalingstid – mellem to til fem år. 
  • Du bidrager til en mindre CO2 udledning

Er du på udkig efter en varmepumpe som din primære varmekilde kan El-Center Vest anbefale mærker som Mitsubishi Electric eller Panasonic – de har været på markedet i mange år og har udviklet deres teknologi, så de i dag betragtes som blandt de bedste og mest driftssikre. Vi kan stå inde for kvaliteten, hvis du vælger en varmepumpeløsning fra disse mærker.

Hos El-Center Vest monterer vi både luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper, så alt efter behov og ønsker, kan vi lave en installation til dig.  

Elektriker til olie og gaskedler i Holstebro

Hos El-Center Vest har vi udført en del installationer af olie og gaskedler til mange forskellige brancher heriblandt en række fjernvarmeværker. Det betyder, at vi er bekendt med både de forskellige hoved- og delkomponenter, der indgår i bl.a. biomasse, olie og gaskedler og selve processen. Denne viden kan spare kommende kunder for en del tid.  

Vi har både repareret eksisterende løsninger og foretaget ny-installationer, og kendetegnet for vores tilgang er fokus på god kvalitet, håndværk og driftssikkerhed. Vi har mange tilbagevendende kunder, og det ser vi som en god anbefaling for det arbejde, vi har udført.

Elektriker til alarm og sikring i Holstebro

Sikkerhed mod bl.a. brand og indbrud kræver en professionel løsning. Ajax Alarmsystemer er den løsning, vi arbejder med hos El-Center Vest. Med ny og gennemarbejdet teknologi og et lækkert design, er en løsning fra Ajax Alarmsystemer både brugervenlig, driftssikker og af god kvalitet. Du kan styre det hele fra din smartphone og det er også her, du får besked, hvis der opstår problemer i huset. Om natten er der endda indbygget lys, der sikrer, at du også kan finde vej i mørke, hvis der opstår brand eller røgudvikling.

Klimasikring

Udover brand og indbrud, kan du også sikre udendørsarealer mod f.eks. oversvømmelse eller gasudvikling. Hos El-Center Vest har vi stor erfaring med og kendskab til Ajax Alarmsystemer, og er din garanti for at alarmsystemet bliver korrekt installeret, så hele familien kan føle sig trygge derhjemme – også selv om åen går over sine breder. 

Kontakt elektriker i Holstebro

Uanset om du mangler hjælp til en ny stikkontakt i køkkenet, eller du skal have totalrenoveret dit hjem, springer vi gerne i bilen og kigger forbi. Tag kontakt på tlf.  97 46 43 00 eller på mailen post@el-center-vest.dk. 

Kontakt Lass for at høre mere om elinstallationer

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11