Kontakt os

Elektriker Struer

El-Center Vest

Er du på jagt efter en elektriker i Struer, er du landet det rette sted. Hos El-Center Vest står vi klar med dygtige lokale elektrikere med mange års erfaring. Uanset om du har problemer med, at dit relæ slår fra, gerne vil have et ekstra udtag i loftet eller noget helt tredje, så kan vi have en elektriker i Struer til dig indenfor ganske kort tid.

Struers foretrukne elektriker

El-Center Vest har til huse i Hjerm og løser hver uge et stort antal elektrikeropgaver i Struer. Vi står også klar til at hjælpe dig. Vi løser alle typer af elektriker-opgaver i Struer, så uanset om du vil have installeret en vaskemaskine, har brug for fejlfinding på eksisterende installationer eller gerne vil have et uforpligtende tilbud på dit nye projekt fra en dygtig lokal elektriker, så kan vi hos El-Center Vest hjælpe dig.

Den lokale elektriker i Struer

Udover at vi kan vores kram, er der store fordele ved at vælge en lokal Struer-elektriker. Hos os skal du ikke vente i ugevis, før vi har tid til at sende en elektriker forbi dit hjem i Struer. Vi er lige i nærheden – og du får en ærlig snak. Fordi vi er lokale, kan vi hurtigt slå et smut forbi, hvis der er noget omkring dine installationer, du er i tvivl om, eller hvis du har brug for rådgivning.

Vores ry er vores levebrød

Den bedste reklame, vi kan få, er glade kunder. Vi ved, at ingen er bedre end deres sidste projekt, og dette er din garanti for, at det arbejde vi leverer er udført efter alle kunstens regler. I Vestjylland kender vi hinanden, det betyder også, at hvis vi ikke lever op til kundernes forventninger går det hurtigt den forkerte vej. Det vil vi for alt i verden undgå. Derfor lover vi ikke noget, vi ikke kan holde – og du kan være sikker på, at hos os får du en ærlig dialog omkring dine muligheder, og hvordan vi kan hjælpe dig sikkert i mål.

Tøv ikke med at kontakte os på 97 46 43 00 eller på mailen post@el-center-vest.dk, hvis du skal have totalrenoveret dit hjem eller blot mangler en ny stikkontakt i køkkenet.

Elektriker til elinstallationer i Struer

El-Center Vest står for høj kvalitet i opgaveløsning, og med autoriserede medarbejdere sikrer vi overholdelse af alle gældende krav til installationer. Vi har kendskab til og bliver uddannet i de nyeste produkter på markedet, så vi kan også rådgive om de mest energieffektive løsninger, eller hvad der måtte være relevant for den specificerede opgave. 

Du er altid selv med til at definere opgaven – men det er vores mål at sikre, at det færdige resultat lever op til dine forventninger. Den nemmeste måde at få tilfredse kunder på er at gøre arbejdet ordentligt – hver gang!

I Struer og omegn har vi løst mange forskelligartede opgaver; det være sig boliginstallationer, større bygningsinstallationer, komplekse elinstallationer for både virksomheder og privatpersoner. Vi klarer også fejlfinding, udskiftning af gamle installationer eller det samlede elektrikerarbejde, hvis du planlægger at bygge nyt. 

EL-eftersyn i Struer

Ved køb og salg af bolig, er et el-eftersyn en vigtig faktor. Når der skal laves ejerskifteforsikring, har man brug for både en tilstandsrapport og en el-installationsrapport. Det er en måde at sikre begge parter i en hushandel. 

Hos El-Center Vest kan vi udarbejde en skriftlig rapport på de resultater, vi har fundet ved gennemgang af ejendommen. I rapporten finder du et overblik over samtlige installationer, og du kan se, hvorvidt de er funktionsdygtige og holder sig inden for den gældende lovgivning eller ej. 

Hos El-Center Vest har vi den autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen, som er krævet for at udføre el-eftersyn og at udfærdige en el-installationsrapport.

Ring og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udføre dit el-eftersyn på tlf. 97 46 43 00.

Elektriker til ventilation og Genvex i Struer

Ønsker du at få frisk luft og trivsel – med mindst muligt el-forbrug, er et ventilationsanlæg en god løsning.

I dag betyder et godt indeklima rigtig meget for trivslen, uanset om det er i privatboligen eller i det større anlæg i en kontor- eller industribygning. 

Hos El-Center Vest kan vi levere løsninger, der kan dække alle ønsker til ventilation. Genvex er et mærke af høj kvalitet, som vi anbefaler, når vi taler om ventilationsløsninger til privatboliger. Genvex sikrer balance, så fugtighed holdes lav og temperatur stabil. Det giver det bedst mulige indeklima. Med lav fugtighed undgår du skimmelsvamp, og en stabil temperatur i de rum, du opholder dig i, giver den bedste komfort. Genvex ventilationsanlæg sikrer, der altid er frisk luft i huset og holder elforbruget på det lavest mulige niveau. Systemet tilpasser og optimerer alt efter, hvordan rummene anvendes. 

Hos El-Center Vest kender vi også til andre mærker bl.a. Nilan og Danfoss-anlæg, som vi forhandler. Vi har arbejdet med mange forskellige typer anlæg gennem årene, og ved hvilke vi skal anbefale i en konkret situation. Vi har også erfaring med fejlsøgning på installerede løsninger, så tag endelig kontakt, hvis du har brug for hjælp. 

Ventilationsanlæg til erhverv i Struer

Dårligt indeklima giver træthed, manglende koncentrationsevne og i nogle tilfælde endda sygedage. Derfor er det vigtigt, at et ventilationsanlæg kører optimalt hele tiden. Det kan du sikre med en serviceløsning fra El-Center Vest. Vi kommer gerne forbi og tjekker og justerer anlægget til – tag fat i os på tlf. 97 46 43 00 og få en uforpligtende snak, kompetent vejledning eller et tilbud på en serviceløsning.

Elektriker til klima og energi i Struer

Bæredygtighed og en reduktion af energiforbruget har stor betydning i dag, og det kan El-Center Vest også hjælpe dig med. Vi har professionelle energivejledere, der kan give dig råd og vejledning, når det gælder om at reducere energiforbruget eller sikre et bedre indeklima, uden at dine omkostninger løber løbsk.

Du kan vælge mellem en lang række forskellige type varmepumper eller ventilation med varmegenvinding. Hos El-Center Vest kender vi mulighederne og kan komme med vejledning, der betyder du bliver i stand til at tage en informeret beslutning. Dernæst kan vi levere og montere lige præcist den løsning, der passer til dit behov. 

Elektriker til solceller i Struer

Solcelleanlæg er også blevet en rigtig effektiv og god løsning, når det gælder om at reducere energiforbruget. Det er også et område, vi har sat os ind i hos El-Center Vest. Når der skal vælges en løsning, afhænger prisen af flere faktorer:

  1. Hvad er dit strømbehov
  2. Hvor vil du gerne have monteret solcellerne 
  3. Har du præference for en bestemt type anlæg 

Udover at producere strøm, kan et solcelleanlæg også sørge for udluftning og drive et luftsolfanger anlæg uden at bruge ekstra energi. Det kan være relevant både derhjemme, men også f.eks. i et sommerhus, hvor man ikke kommer forbi hver dag. 

Hos El-Center Vest har vi fagfolk, der kan bistå både med rådgivning i forhold til dine behov og selve monteringen. Så får du en løsning, du kan være tilfreds med. Tag fat i os på tlf. 97 46 43 00, så finder vi sammen ud af, hvilken type solcelleanlæg der vil være det optimale for dig.

Elektriker til varmepumper i Struer

Der er penge at spare, hvis man vælger at erstatte sin konventionelle varmekilde med en varmepumpe. Besparelsen kan være helt op til 60%, hvis det er elvarme, man erstatter. En varmepumpe giver et meget behageligt indeklima og er i dag meget støjsvag. Betjeningen kan klares med en smartphone, en iPad eller via computeren, så du kan varme huset op, inden du når hjem. Selv om det bliver koldt udenfor kan en varmepumpe sagtens varme huset op. De er effektive, selv om temperaturen skulle falde helt ned til minus 25 grader. 

El-Center Vest arbejder ofte med installation af forskellige typer varmepumper – enten luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper. 

En varmepumpe kan erstatte de konventionelle varmekilder som f.eks. elvarme, oliefyr eller naturgas, eller supplere dem, og der er mange fordele ved at vælge en varmepumpe:

  • Med en besparelse på helt op til 75% – er den en effektiv varmekilde.
  • Den kan producere mere end fem gange den energi, den forbruger
  • Investeringen kan tjene sig ind på mellem to til fem år. 
  • Den er klimavenlig, da den har en langt mindre CO2 udledning

Hos El-Center Vest anbefaler vi varmepumper fra Mitsubishi Electric eller Panasonic, hvis du vil have en varmepumpe til at erstatte din varmekilde. De er blandt de bedste mærker på markedet med en kvalitet, som vi hos El-Center Vest kan stå inde for. 

Elektriker til olie- og gaskedler i Struer

Når det drejer sig om driftssikre maskininstallationer har El-Center Vest ofte arbejdet med installationer af olie og gaskedler til forskellige brancher og typer anlæg. Vi har indsigt i og erfaring med de forskellige hoved- og delkomponenter, der indgår i bl.a. biomasse, olie og gaskedler. 

Vi har fokus på kvalitet og det gode håndværk og kan levere både professionelle løsninger og driftssikre installationer. Derfor vender vores kunder vender tilbage, når de skal have lavet nye installationer. Det er den bedste anbefaling, vi kan få. 

Elektriker til alarm og sikring i Struer

Når det gælder sikring af hjemmet mod f.eks. brand, indbrud, gasudslip eller oversvømmelse, har El-Center altid en god løsning. Vi kan anbefale en Ajax Alarmsystem installation, der sikrer dit hjem med en moderne og trådløs installation, som giver dig det fulde overblik fra din telefon. Ajax Alarmsystemer tilbyder både en gennemtænkt teknolog og et flot design. 

Alarmsystemet informerer dig på telefonen, hvis der opdages røg eller hurtig varmeudvikling – du får information om hvor i huset problemet er opstået, og den sikrer med indbygget lys, at du kan finde ud, hvis problemet opstår om natten eller du bliver fanget i røgudvikling. 

Klimasikring

Bor du i et udsat område i forhold til oversvømmelse eller evt. gasudvikling, kan et Ajax alarmsystem også overvåge udendørsarealer. Vores opgave hos El-Center Vest er, at finde den rigtige løsning og sørge for en korrekt installation – så kan du føle dig helt sikker både inde og ude. 

Kontakt elektriker i Struer

Mangler du et ekstra lampeudtag, er vaskemaskinen brudt sammen, eller planlægger du at bygge nyt – intet er for stort eller småt – vores installatører kommer gerne forbi og kigger på opgaven. Tag kontakt på tlf.  97 46 43 00 eller på mailen post@el-center-vest.dk. 

Kontakt Lass for at høre mere om elinstallationer

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11