Kontakt os

Elektriker Struer

Er du på jagt efter en elektriker i Struer, er du landet det rette sted. Hos El-Center Vest står vi klar med dygtige lokale elektrikere med mange års erfaring. Uanset om du har problemer med, at dit relæ slår fra, gerne vil have et ekstra udtag i loftet eller noget helt tredje, så kan vi have en elektriker i Struer til dig indenfor ganske kort tid.

Struers foretrukne elektriker

El-Center Vest har til huse i Hjerm og løser hver uge et stort antal elektrikeropgaver i Struer. Vi står også klar til at hjælpe dig. Vi løser alle typer af elektriker-opgaver i Struer, så uanset om du vil have installeret en vaskemaskine, har brug for fejlfinding på eksisterende installationer eller gerne vil have et uforpligtende tilbud på dit nye projekt fra en dygtig lokal elektriker, så kan vi hos El-Center Vest hjælpe dig.

Den lokale elektriker

Udover at vi kan vores kram, er der store fordele ved at vælge en lokal Struer-elektriker. Hos os skal du ikke vente i ugevis, før vi har tid til at sende en elektriker forbi dit hjem i Struer. Vi er lige i nærheden – og du får en ærlig snak. Fordi vi er lokale, kan vi hurtigt slå et smut forbi, hvis der er noget omkring dine installationer, du er i tvivl om, eller hvis du har brug for rådgivning.

Vores ry er vores levebrød

Den bedste reklame, vi kan få, er glade kunder. Vi ved, at ingen er bedre end deres sidste projekt, og dette er din garanti for, at det arbejde vi leverer er udført efter alle kunstens regler. I Vestjylland kender vi hinanden, det betyder også, at hvis vi ikke lever op til kundernes forventninger går det hurtigt den forkerte vej. Det vil vi for alt i verden undgå. Derfor lover vi ikke noget, vi ikke kan holde – og du kan være sikker på, at hos os får du en ærlig dialog omkring dine muligheder, og hvordan vi kan hjælpe dig sikkert i mål.

Tøv ikke med at kontakte os på 97 46 43 00 eller på mailen post@el-center-vest.dk, hvis du skal have totalrenoveret dit hjem eller blot mangler en ny stikkontakt i køkkenet.

Kontakt Lass for at høre mere om elinstallationer

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11