Kontakt os

Elektriker Vinderup

Er lyset gået? Mangler du en stikkontakt i køkkenet? Er opvaskemaskinen stået af? Skal du have renoveret dit hjem? Vi har en elektriker i Vinderup hos dig, så snart du skal bruge det. Uanset hvilket behov du har omkring installationer i dit hjem eller erhverv i Vinderup, så kan vi hos El-Center Vest hjælpe dig.

El-Center Vest er din lokale elektriker i Vinderup

Hvis det skal være helt rigtigt, så har vi adresse i Hjerm, men vi har hver uge fornøjelsen af at løse elektrikeropgaver for et stort antal kunder i Vinderup. Derfor er vi altid lige i nærheden, og vi står klar til at komme hjem til dig i Vinderup og tage en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov.

Alle kunder er forskellige

Det kan måske lyde logisk, at alle vores kunder er forskellige, men alt for ofte ser vi eksempler på installationer mv., der er udført uden skelen til kundens behov. Hvis du vælger os som din elektriker i Vinderup, får du en installatør, der stiller kritiske spørgsmål. Vil du gerne have et udtag mere i loftet, fordi sofabordet står formørket hen?

Hos El-Center Vest stiller vi skarpt på dine behov, og vi har aldrig for travlt til at lytte. Ofte udfører elektrikere bare det de er blevet bedt om, og det er helt i orden. Vi vil dog gerne spare dig for unødigt besvær, så vi spørger ind til dine visioner med din bolig og ser frem i processen. Så kan du være sikker på, at når vi kører igen, står du tilbage med en løsning, der lever op til dine forventninger.

En elektriker i Vinderup der følger med tiden

Hos El-Center Vest gør vi meget ud af konstant at videreuddanne vores personale. Hvad har det med dig at gøre? Konkret er vores veluddannede medarbejdere din garanti for, at de elektriker-løsninger vi præsenterer dig for lever op til tidens krav og de nyeste teknologier.

Tøv ikke med at kontakte os på 97 46 43 00 eller på mailen post@el-center-vest.dk, hvis du skal have totalrenoveret dit hjem eller blot mangler en ny stikkontakt i køkkenet.

Kontakt Lass for at høre mere om elinstallationer

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11