Kontakt os

Elektriker Vinderup

El-Center Vest

Er lyset gået? Mangler du en stikkontakt i køkkenet? Er opvaskemaskinen stået af? Skal du have renoveret dit hjem? Vi har en elektriker i Vinderup hos dig, så snart du skal bruge det. Uanset hvilket behov du har omkring installationer i dit hjem eller erhverv i Vinderup, så kan vi hos El-Center Vest hjælpe dig.

El-Center Vest er din lokale elektriker i Vinderup

Hvis det skal være helt rigtigt, så har vi adresse i Hjerm, men vi har hver uge fornøjelsen af at løse elektrikeropgaver for et stort antal kunder i Vinderup. Derfor er vi altid lige i nærheden, og vi står klar til at komme hjem til dig i Vinderup og tage en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov.

Alle kunder er forskellige

Det kan måske lyde logisk, at alle vores kunder er forskellige, men alt for ofte ser vi eksempler på installationer mv., der er udført uden skelen til kundens behov. Hvis du vælger os som din elektriker i Vinderup, får du en installatør, der stiller kritiske spørgsmål. Vil du gerne have et udtag mere i loftet, fordi sofabordet står formørket hen?

Hos El-Center Vest stiller vi skarpt på dine behov, og vi har aldrig for travlt til at lytte. Ofte udfører elektrikere bare det de er blevet bedt om, og det er helt i orden. Vi vil dog gerne spare dig for unødigt besvær, så vi spørger ind til dine visioner med din bolig og ser frem i processen. Så kan du være sikker på, at når vi kører igen, står du tilbage med en løsning, der lever op til dine forventninger.

En elektriker i Vinderup der følger med tiden

Hos El-Center Vest gør vi meget ud af konstant at videreuddanne vores personale. Hvad har det med dig at gøre? Konkret er vores veluddannede medarbejdere din garanti for, at de elektriker-løsninger vi præsenterer dig for lever op til tidens krav og de nyeste teknologier.

Tøv ikke med at kontakte os på 97 46 43 00 eller på mailen post@el-center-vest.dk, hvis du skal have totalrenoveret dit hjem eller blot mangler en ny stikkontakt i køkkenet.

Vi laver forskellige elinstallationer i Vinderup

Hos El-Center Vest sikrer vi overholdelse af alle gældende krav til installationer, når vi løser opgaver. Vi har professionelle og autoriserede medarbejdere, der hele tiden efteruddannes, så vi kender de nyeste produkter og løsninger, der tilbydes. Det betyder, at vores rådgivning indeholder de mest energieffektive løsninger til lige præcist dit behov. 

Veluddannede elektrikere og installatører er med til at sikre, at de opgaver vi løser er af en kvalitet, der lever op til dine forventninger. Det er vores ambition at gøre arbejdet ordentligt, hver gang. 

I Vinderup har vi udført en lang række installationer i private hjem,  større bygningsinstallationer og komplekse elinstallationer for både virksomheder og privatpersoner. Vi bruges også til fejlfinding, udskiftning af forældede installationer, installation af ny stikkontakt, eftermontering af lamper eller andre mindre opgaver. Vores engagement der det samme uanset om opgaven er lille eller stor – det gælder om at få den løst, så du er tilfreds. 

Professionelt el-eftersyn i Vinderup

Der er også tit brug for en autoriseret elektriker ved ejendomshandler. Det gælder el-eftersynet, som er med til at sikre både køber og sælger ved ejendomshandler. Det klarer vi også hos El-Center Vest. Det er ud fra tilstandsrapport og el-installationsrapport, at der kan laves et tilbud på en ejerskifteforsikring, så det er godt med et par professionelle øjne på installationerne ved et ejerskifte. 

El-Center Vests opgave er gennemgå ejendommens installationer og lave en skriftlig rapport på de resultater, vi har fundet Så ved du om det hele fungerer, som det skal og holder sig indenfor den gældende lovgivning. 

Sikringsstyrelsen udsteder autorisation til at udføre el-eftersyn og at udfærdige en el-installationsrapport, og en sådan har vi hos El-Center Vest. 

Har du brug for et el-eftersyn, så ring og hør hvordan det foregår på tlf. 97 46 43 00.

Elektriker til ventilation og Genvex i Vinderup

Indeklimaet betyder meget for ens trivsel, og et ventilationsanlæg kan sikre den friske luft, der gør at du får et optimalt indeklima, men hvad koster det?

Tag fat i El-Center Vest og hør om mulighederne. Vi ved, hvilke løsninger der giver det bedste resultat med mindst mulige energiforbrug. 

Stabile temperaturer og lav fugtighed, så du undgår svampeangreb, er nogle af de ting, et Genvex anlæg er helt perfekt til at klare i privatboligen. Hos El-Center Vest anbefaler vi ofte Genvex som en kvalitetsløsning, vi kan stå inde for, og som kan dække alle ønsker til ventilation. Det handler om at skabe en god balance, så man får det bedst mulige indeklima, alt afhængigt af hvad du bruger de forskellige rum til. Et køkken kræver en form for tilpasning, en stue en anden. Genvex sikrer et godt indeklima– uden unødigt el-forbrug. 

Er der fejl i dit ventilationssystem, er hjælpen lige i nærheden. Vi kan fejlsøge på eksisterende ventilationsløsninger, da vi har kendskab til rigtig mange af de mærker, der findes i branchen. Vi er selv forhandler af Nilan og Danfoss anlæg, og her har vi specialviden. Men vi kender også mange andre anlæg, for vi har arbejdet med ventilationsinstallationer i rigtigt mange år, så bare ring, så kommer vi og kigger på tingene. 

Ventilationsanlæg til erhverv Vinderup

God ventilation er også vigtigt på arbejdspladsen. Så et ventilationsanlæg, der ikke fungerer, kan medvirke til ubehag i form af hovedpine, træthed og manglende koncentrationsevne, og det kan betyde sygedage, noget der koster virksomheden penge. Derfor er en serviceløsning til ventilationsanlæg hos virksomheder i Vinderup og omegn en af de ting, vi kan tilbyde hos El-Center Vest. Et løbende tjek og justering af anlægget er en billigere løsning end medarbejdere, der ikke trives, så tag en snak med os på tlf. 97 46 43 00, så kommer vi med et tilbud på en serviceløsning for jer. 

Elektriker til klima og energi i Vinderup

En uddannet energivejleder, der hjælper med forslag til energitiltag, kan spare dig for mange udgifter. I dag er det vigtigere end nogen sinde at få styr på energiforbruget – så vi ikke belaster jordens ressourcer mere end højst nødvendigt. Her kan El-Center Vest bistå med rådgivning. Vi har uddannede energivejledere, der kan sikre dig et bedre indeklima, reducere energiforbruget uden at dine omkostninger løber løbsk. 

En energirådgiver er uddannet i de muligheder og produkter, der tilbydes på markedet heriblandt en række forskellige typer varmepumper. Tag fat i os og få en aftale og en gennemgang af dine behov, så får du et godt grundlag at tage en energirigtig beslutning ud fra. 

Elektriker til solceller i Vinderup

El-Center Vest er med til at rådgive dig om, hvad der passer til dine energibehov, også når det gælder solcelleanlæg. Udover at producere strøm, kan man også drive en luftsolfanger med et solcelleanlæg, som dermed kan sørge for udluftning. 

Skal man vælge et solcelleanlæg, der passer til et specifikt behov skal man overveje bl.a. hvor meget strøm man har brug for, og hvor solcellerne skal monteres. De forskellige typer anlæg kan noget forskelligt, så har du bestemte præferencer eller behov, skal det med ind i overvejelserne. 

Opgaven er at spare energi og spare på jordens ressourcer, og her står El-Center Vest klar med rådgivere og installatører, der har erfaring med netop solcelleanlæg. Tag fat i os på tlf. 97 46 43 00, så finder vi sammen ud af, hvad der skal til for at sikre den optimale løsning for dig.

Elektriker til varmepumper i Vinderup

Vil du virkelig sætte ind og spare energikroner, så er varmepumper et rigtigt godt alternativ til både el-varme, oliefyr eller naturgas. Du sparer penge og de giver et behageligt indeklima uden at støje. Du kan betjene en varmepumpe uden at være til stede i huset, da flere løsninger tilbyder betjening fra smartphone, iPad eller computer. Det betyder også du kan både tænde og slukke for den, når du er undervejs. En varmepumpe kan give en effektiv udnyttelse selv i meget koldt vejr – helt ned til minus 25 grader. 

  • Den er billigere end mange andre varmekilder – helt op til 75% i besparelse
  • Den forbruger mindre energi end den producerer – helt op til fem gang mindre
  • En god investering, med en tilbagebetalingstid på mellem to til fem år. 
  • Du får en lavere CO2 udledning

Der er mange mærker på markedet, og nogle af de bedste efter vores erfaring er Mitsubishi Electric eller Panasonic. El-Center Vest har mange installationer henover årene, og det har vist sig at disse mærker generelt set gør sig bedst. De har været på markedet i mange år og tilbyder en kvalitet, som vi kan anbefale. 

Elektriker til olie- og gaskedler i Vinderup

Er du på udkig efter en professionel og driftsikker løsning med en olie- eller gaskedel-installation, så kan vi hos El-Center Vest garantere, at vi har erfaring med den type installationer fra mange forskellige brancher og typer anlæg. Du skal ikke starte forfra og lære os om processer eller de komponenter, der indgår i bl.a. biomasse, olie og gaskedler – det har vi allerede indsigt i fra de erfaringer, vi har gjort os indtil nu. 

Vi har fokus på kvalitet, service og godt håndværk, så mange af vores kunder kommer igen, når de skal have serviceret deres anlæg eller installeret nyt. Det er vi utroligt glade for, og vi mener, det er den bedste anbefaling, man kan få som installatør. 

Elektriker til alarm og sikring i Vinderup

Det kan være utroligt svært at komme sig, hvis man har været udsat for indbrud eller brand i sin bolig, så derfor er det en god idé at sikre sig med en alarmløsning før det sker. Hos El-Center Vest kan vi anbefale en Ajax Alarmsystem installation, hvis man vil sikre sig mod den slags. Ajax Alarmsystem tilbyder den nyeste teknologi til sikring af hjemmet og er et helt top moderne trådløst anlæg, som kan betjenes med din mobiltelefon. Lækkert design gør, at det passer ind i alle slags interiør. 

Du får varsling på din telefon, hvis der sker røg eller varmeudvikling, eller hvis døre eller vinduer brydes op. Du ved præcist, hvor problemet er opstået og kan varsle myndigheder uden selv at komme til skade. Er det mørkt eller røgfyldt har løsningen endda indbygget lys, så du altid kan komme sikkert ud. 

Klimasikring

Udover sikring mod brand og indbrud kan Ajax alarmsystemet også klare overvågning af udendørsarealer og holde øje med f.eks. oversvømmelse eller gasudvikling. Hos El-Center Vest anbefaler vi systemet, da vi kender det i dybden, og vi kan garantere en korrekt installation, så du aldrig behøver at føle dig utryg. 

Kontakt elektriker i Vinderup

Er du i gang med en totalrenovering af dit hus, eller drømmer du om lækker belysning i haven, så tag kontakt til El-Center Vest. Vi kører gerne forbi, uanset opgaven. Tag kontakt på tlf.  97 46 43 00 eller på mailen post@el-center-vest.dk.

Kontakt Lass for at høre mere om elinstallationer

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11