Kontakt os

Elinstallation

Er du i tvivl om, hvorvidt dine elinstallationer lever op til de gældende krav? Eller står du med et akut problem med installationerne i din bolig eller erhvervsejendom? Uanset hvilken udfordring omkring installationer du måtte have, står El-Center Vest klar til at hjælpe dig.

Vi udfører hvert år en lang række installationsopgaver på tværs af servicering, reparation, optimering, gennemgang af kredsløb, kortslutninger og meget andet. Derfor har vi stor erfaring og viden vedrørende akutte elektriske problemer såvel som alment vedligehold af installationer og fejlfinding på netværk.

Få service på dine elinstallationer og undgå ulykker

Er lyset gået, eller slår relæet fra hver gang, du tænder din ovn? Vi laver hvert år en lang række serviceringer af elinstallationer overalt i Midt- og Vestjylland. Så vi ved hvor store frustrationer, det kan medføre, hvis relæet slår fra i tide og utide, hvis sikringerne pludselig springer, eller din elregning er unaturlig høj.

Alt for mange slår sig til tåls med deres elinstallationers tilstand, lader være med at tænde mere end to elektriske apparater i køkkenet af gangen osv. Men der kan være en risiko forbundet med at trække på skuldrene. For måske er der noget alvorligt galt med dine elinstallationer, og hvis det er tilfældet kan det have konsekvenser, hvis du fravælger service af dine elinstallationer.

Hvis du vil være på den sikre side, så du kan sove trygt om natten, kan du med fordel kontakte os til en uforpligtende dialog, hvis du pludseligt oplever uregelmæssigheder omkring dine elinstallationer. Vi kommer gerne forbi og tager et kig på dine elinstallationer, fejlfinder på dit ledningsnet og kommer med løsningsforslag.

Er du i tvivl om dine elinstallationers tilstand, kan du kontakte os direkte på 97 46 43 00 og få en snak om det problem, du står med.

Kontakt Torben for at høre mere om service