Elinstallationer er det vi specialisere os i, og vi står altid klar til at hjælpe.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dignissim auctor ante, ac dictum felis scelerisque et. Cras ut dolor at nulla aliquam volutpat rhoncus a tellus. Ut et consequat dui. Cras vitae lectus et augue consectetur mollis. Proin nibh arcu, placerat quis aliquet tempus, sagittis congue ligula. Cras in metus sed lacus convallis ullamcorper. 

Elinstallationer er vores speciale

El-Center Vest A/S udfører opgaver indenfor boliginstallationer og større bygningsinstallationer for en lang række kunder, og vi har stor erfaring med at løse komplekse elinstallationer. Vores dygtige og veluddannede medarbejdere sikrer i fællesskab med dig, at det udførte arbejde er af høj kvalitet og i henhold til gældende krav, så du er sikret førsteklasses arbejde.

Hvilke elinstallationer kan vi hjælpe dig med?

Trænger dit hpfi relæ til udskiftning? Eller ønsker du et lampeudtag eller to mere i stuen? Er du i gang med en totalrenovering, eller overvejer du at bygge nyt og er på udkig efter en elinstallatør, som kan udføre elektrikerarbejdet?

Vi kan fx hjælpe dig med opfylde drømmen om det intelligente hjem med Zensehome eller en LK IHC løsning. Vi kan også pifte garagen op med LED belysning eller foretage et eleftersyn i forbindelse med huskøb.

Uanset hvilket behov du har, eller hvilken udfordring du står overfor, har vi hos El-Center Vest A/S en række dygtige elektrikere og elinstallatører, som kan hjælpe og vejlede dig om de elektriske installationer og hvilke produkter, der findes på markedet og kunne være aktuelt i netop din situation.

Kontakt Lass for at høre mere om elinstallationer

El Center Vest, Hjerm - Lass
LASS LAURIDSEN

El installatør & ejer

LASS@EL-CENTER-VEST.DK

+45 40 26 92 11

Elinstallation efter gældende lovgivning

Når du vælger El-Center Vest som din elinstallatør, får du en samarbejdspartner med styr på stumperne. Vi sætter en ære i at efteruddanne vores elektrikere og elinstallatører, så du kan være sikker på, at vores løsninger til enhver tid er tidssvarende og overholder gældende lovgivning på området, så du aldrig skal bekymre dig om elinstallationernes kvalitet.

Vi tror på åben og ærlig dialog, så vi taler lige ud af posen omkring dine muligheder, og hvilke begrænsninger og udfordringer din bolig har i relation til dit projekt. På den måde slipper du for at skulle spekulere på, om der er noget, der er blevet overset. Vi ved af erfaring, at vi kommer længst med en klar snak om dine ønsker, og hvordan vi kan hjælpe med at indfri dem.

Vi tilbyder…

Har du fået blod på tanden, og har du et projekt, du gerne vil drøfte med os? Vi holder til i Hjerm lidt udenfor Struer, men vores elinstallatører og elektrikere hopper hver dag i bilerne og kører det meste af Vestjylland tynd for at gøre vores kunder tilfredse. Selvom du måske ikke bor indenfor 10 km radius af vores værksted, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på 97 46 43 00 og få en snak omkring dine elektriske installationer.