Kontakt os

Bygningsinstallationer

Bygningsinstallationer

Vi udfører bygningsinstallationer i private hjem og en lang række forskellige erhvervsbyggerier. Vi har mange års erfaring med installationer i nybyggerier såvel som renoveringsopgaver.

Både hvad angår installationer i private hjem og i erhvervsbyggerier har bygningsinstallationerne gennem de seneste år bevæget sig i retning mod større grad af styring og samspil mellem de enkelte installationer. Vi er med i front i denne udvikling, vores installatører bliver løbende efteruddannet, så de har den nyeste viden indenfor intelligente bygningsinstallationer.

Hvad er intelligente bygningsinstallationer?

Intelligente bygningsinstallationer er styring af bygningens forskellige installationer som varme, ventilation, belysning, sikringsanlæg og køl – og kommunikationen mellem de forskellige anlæg. Der er flere fordele ved intelligente bygningsinstallationer frem for mere traditionelle installationer; dels kan det øge komforten i bygningen, dels kan du opnå driftsbesparelser, når de enkelte bygningsinstallationer arbejder sammen.

Bygningsinstallationer i erhvervsbyggerier og hjem

Uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering af et eksisterende byggeri, bolig eller erhverv, kan vi hjælpe med alle former for installationer. Vi kan rådgive om hvilken løsning, der er den bedste til netop dit behov, og uanset om der er tale om store eller små projekter, er vi med hele vejen. Indenfor erhvervsbyggeri arbejder vi med flere forskellige styresystemer til intelligente løsninger. Kontakt os og hør mere om hvilken løsning, der passer bedst til dit behov.

Kontroller alle installationer i dit hjem fra ét sted

I boliger arbejder vi med LK’s IHC system, som gør det muligt at styre alle elektriske installationer i boligen med en enkelt controller. På den måde kan du fx slukke den lampe på førstesalen, som du glemte at få slukket, inden du gik ud ad døren, med din mobil eller tablet.

På siden boliginstallationer kan du læse mere om overvejelser i forhold til installationer i private hjem.

Kontakt Lass for at høre mere

Lass Lauridsen
El-installatør & medejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11