Kontakt os

Erhverv

Vi har mange års erfaring i at udføre bygningsinstallationer i en lang række forskellige erhvervsbyggerier såsom lager-, produktions- og sportshaller, skoler og kontorer. Det gælder såvel nybyggeri som renoveringsopgaver.

Kravene er ofte mange, det kræver overblik, rettidig omhu og kompetente elektrikere at sikre et godt og professionelt slutresultat.

Hvad enten der stilles krav til elinstallation, belysning, netværksinstallation eller brandtekniske foranstaltninger, brandalarmeringsanlæg og brandventilation med erstatningsluft, kan vi løfte denne opgave.

Vi er med dig fra idé til færdig installation

Vi påtager os gerne opgaven fra start til slut, herunder projektering, udførelse og kontrol. Vi har erfarne og kompetente elinstallatører, der kan varetage dimensionering af elinstallationer herunder spændingsfald, kortslutningsberegninger, kabeldimensionering, lysberegninger og meget mere. Alt sammen en forudsætning for at kunne levere førsteklasses arbejde fra start til slut.

Vi er med i front med godt håndværk og løbende efteruddannelse af vores elektrikere og elinstallatører, så de altid er opdateret på den nyeste viden og lovgivning indenfor elektriske installationer i større erhvervsbyggerier.

Kontakt os på 97 46 43 00 og få en snak, kompetent vejledning eller et uforpligtigende tilbud.

Kontakt Lass for at høre mere om erhverv

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11