Kontakt os

Find energivejleder

Find din energivejleder hos El-Center Vest

De fleste bygninger har et stort uudnyttet energisparepotentiale. Dette potentiale kan en energivejleder hjælpe dig med at udnytte. For den almindelige bygningsejer kan det være svært at gennemskue hvilke konkrete tiltag, der vil være den bedste løsning med henblik på at optimere deres energisparing. Hvad skal du kigge efter, og hvad skal du gøre, når du finder en mulighed for optimering? Det er i denne situation, at en energivejleder kan være til stor hjælp.

Beslutningen om at foretage energirenovering er helt op til dig. Hvis du vil gøre noget ved dit energisvind, så kan El-Center Vest som uddannet energivejleder give dig et velinformeret grundlag for at beslutte hvilke tiltag, der skal iværksættes med henblik på at udnytte dit energisparepotentiale.

Hvad er en energivejleder?

En energivejleder er en håndværker, som har videreuddannet sig til at kunne vejlede kunder på et bredt tværfagligt niveau omkring tekniske muligheder for at spare energi i din bolig eller bygning. Energivejlederen finder de uudnyttede energisparepotentialer og præsenterer dig for de muligheder, der er for at udnytte energien i din bolig eller bygning optimalt.

Hvorfor skal du vælge energivejledning?

Uddannelsen som energivejleder er skabt med henblik på at give boligejere og erhvervsdrivende muligheden for at få kvalificeret rådgivning og vejledning omkring energiudnyttelse og energibesparende tiltag.

Energivejlederen kigger på din ejendom som helhed og koncentrerer sig ikke blot om kuldebroer ved vinduer, utætte udhæng eller lignende. Med andre ord er en energivejleder din garanti for, at du får hele din ejendom gennemgået på tværs af komponenter og bygningsdele.

Igennem energivejlederuddannelsen har vores uddannede medarbejdere suppleret deres byggetekniske viden. Det vil sige, at de har udvidet deres byggetekniske indsigt fra udelukkende at have installationsteknisk viden til også at kunne rådgive om andre forhold som eksempelvis energisparepotentialer omkring vinduer, tag, døre mm.

Har du fået blod på tanden ved tanken om, at din bolig eller erhvervsejendom har et uudnyttet energisparepotentiale, der kan trække et anseelige beløb fra din energiregning, er du mere end velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte din ejendoms potentiale.

Du kan kontakte os på telefon 97 46 43 00.

Kontakt Lass for at høre mere om elinstallationer

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11