Kontakt os

Industri

Vi har mange års erfaring i at udføre installationer i en lang række forskellige industrier af maskiner og produktionsanlæg. Kravene er ofte mange og det kræver overblik, rettidig omhu, kompetente installatører og elektrikere at sikre et godt og professionelt slutresultat.

Vores kompetente installatører og elektriker har tilsammen erfaring indenfor transport og produktionsanlæg til foderindustrien, slagterier, fjern- og kraftvarmeværker, rensningsanlæg, vandværker og vindmøller.

Foruden installationen kan vi også tilbyde effekt- og fordelingstavler, styretavler samt PLC og SRO-programmering. Vi er bevidste om egne evner og kompetencer, og vi ved, hvor vores begrænsninger er og tør italesætte det. Når kompleksiteten eller omfanget rækker ud over vores begrænsninger, har vi nogle meget dygtige og kompetente samarbejdspartnere der kan bringes i spil, så vi i fællesskab kan løfte enhver opgave.

Vi påtager os gerne opgaven fra start til slut, herunder projektering, udførelse og dokumentation. Vi har erfarne og kompetente elinstallatører, der kan varetage dimensionering af elinstallationer herunder spændingsfald, kortslutnings beregninger, kabeldimensionering, lysberegninger og meget mere. Alt sammen en forudsætning for at kunne levere førsteklasses arbejde fra start til slut.

Vi er med i front med godt håndværk og løbende efteruddannelse af vores elektrikere og elinstallatører. Vi er altid opdateret på den nyeste viden og lovgivning indenfor elektriske installationer i større erhvervsbyggerier.

Kontakt os på 97 46 43 00 og få en uforpligtigende snak, kompetent vejledning eller et tilbud.

Kontakt Lass for at høre mere om industri

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11