Kontakt os

Kraftvarmeværker

Hos El-Center Vest har vi som følge af mange års erfaring har opnået et godt kendskab til de forskellige typer anlæg som typisk findes på kraftvarmeværker.

Vores styrke er vores elektrikere og installatører, som med deres store erfaring og konstante fokus på kvalitet og godt håndværk, levere en professionel og driftssikker installation hver gang!

Vi har udført installation til mange forskellige anlægstyper, nedenstående er et lille udpluk af de projekter vi har deltaget i.

  • Komplet ny 10MW fliskedel linje, hos Lemvig Fjernvarme
  • Komplet 3MW gasmotorer med 10KV generator og tilhørende udstødskedler og absorptions varmepumpe, hos Lemvig Fjernvarme.
  • Installation til komplet solfangeranlæg og nødgenerator, hos Ramsing, Lem Lihme kraftvarmeværk.
  • Komplet ny installation til 1MW gasmotor med lavvoltsgenerator og tilhørende udstødskedler samt Sabroe varmepumpe til yderligere varmeindvinding fra røggassen, hos Spjald Kraftvarmeværk.

  Den erfaring vi har høstet fra disse sager og tidligere, er medvirkende til, at vores kunder ikke skal bruge unødvendig tid på at sætte os ind i opgaven og angive placering af de forskellige komponenter, for vi ved i store træk hvor de elektriske komponenter er placeret på anlæggene og vores kunder kan i stedet koncentrer sig om egen leverance.

  Kontakt os på 97 46 43 00 og få en uforpligtigende snak, kompetent vejledning eller et tilbud.

  Kontakt Lass for at høre mere om kraftvarmeværker

  Lass Lauridsen
  El-installatør & ejer
  lass@el-center-vest.dk
  +45 40 26 92 11