Kontakt os

Luft til vand

Hos El-Center Vest forhandler vi hovedsageligt luft til vand varmepumper fra Panasonic, fordi Panasonic i mere end 60 års har arbejdet med varmepumper og produceret et utal af kompressorer. Panasonic står for høj kvalitet, og det er en nøglefaktor for at klare sig godt på det europæiske marked.

Der kan være store fordele ved at få installeret en luft til vand varmepumpe i din bolig eller bygning. Luft til vand varmepumper kan rundt regnet halvere din varmeudgift i forhold til olie. Går du med overvejelser om at skifte din varmekilde, kan du her få overblik over fordele og ulemper ved luft til vand varmepumper.

Fordelene ved luft til vand varmepumper

En luft til vand varmepumpe kan være en rigtig god løsning for dig, hvis du skal have udskiftet dit gamle oliefyr, eller hvis du har overvejet jordvarme, men ikke har plads i haven til de nedgravede rør.

Selvom den økonomiske gevinst ved luft til vand varmepumper er lidt mindre end på et jordvarmeanlæg, er der stadig store summer at spare i regnskabet i forhold til de klassiske varmekilder. Ud over at spare dig for store summer år efter år, er luft til vand varmepumper også med til at forhøje værdien på din bolig, da denne type varmeløsninger er særligt eftertragtede i disse år.

Ligesom med jordvarme kan du bruge en luft til vand varmepumpe til opvarmning af både din bolig og dit brugsvand. I forhold til opvarmningen af dine rum, er luft til vand varmepumper særligt økonomisk fordelagtige, hvis du har vandbåren gulvvarme i din bolig. I den type løsning er fremløbstemperaturen nemlig særligt lav og dermed ekstra energibesparende.

Hvad koster luft til vand varmepumper typisk?

Prisen på luft til vand varmepumper afhænger af installationens omfang, varmepumpens effekt og en række andre faktorer, men som udgangspunkt ligger prisen på mellem 70.000 – 90.000 kr.

Kontakt os på 9746 4300 og få en uforpligtigende snak, kompetent vejledning eller et tilbud.

Kontakt Lass for at høre mere om luft til vand

Lass Lauridsen
El-installatør & ejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11

Læs mere om vores Panasonic Aquarea luft til vand varmepumper