Gør dit hus sikkert døgnet rundt, 365 dage om året.

 

Hos El-Center Vest er du ikke bare sikret god service og professionelle installationer.

Vi sikrer også dit hjem mod brand, indbrud og oversvømmelse med vores Alarmsystemer.

Din lokale alarm-specialist

 

Hos El-Center Vest kan vi hjælpe dig med intelligente alarmsystemer, som sørger for at beskytte jeres hjem og familie eller din virksomheds værdier og bygninger mod tyveri, brand og vandskade. Vi rådgiver om og servicerer alarmsystemer i Holstebro, Struer, Vinderup, Aarhus og omegn.

Få et skræddersyet tilbud!

100% uforpligtende

Bliv

%

sikret   

Fra kun

kroner

El-Center Vest Propartner

Tyverialarmer og adgangskontrol

Behov og krav kan være vidt forskellige, men uanset om ønsket er sikring af private hjem, erhvervsbygninger eller værdier kan El-Center Vest levere nogle af markedets mest innovative alarm-systemer fra Ajax eller Vanderbilt SPC. Begge systemer har et bredt udvalg af produkter og muligheder, og vil kunne klare enhver opgave.

Vi kan også hjælpe virksomheder med at holde styr på hvem der kommer og går, og hvilke områder eller døre de må få afgang til. Dette gøres med ADK system fra enten Salto systems eller Vanderbilt ACTpro.

Ring og få en uforpligtende snak om vores systemer til sikring af personer, værdier og bygninger med en af vores elinstallatører.

Ring på 97 46 43 00

Hvad vores kunder siger:

God service.. Hurtig og kompetent arbejde

Kurt Pedersen

All tid en fornøjelse nå man skal bruge en el-installatør.

Morten Johansen

Beskyttelse mod brand

I forbindelse med nye byggerier stilles der ofte krav i forbindelse med byggetilladelsen om anlæg til beskyttelse mod brand. Det er ofte ABA – automatiske brandalarmeringsanlæg, AVA – automatiske varslingsanlæg eller ABV – automatisk brandventilation (termisk).

Hos El-Center Vest kan vi projektere, installere og servicere alle typer anlæg og har mange års erfaring heri. Fra mindre haller med et par ovenlysvinduer til en børnehave eller et halmkedel-anlæg så har vi kompetencerne og erfaringen. Kræver anlægget godkendelse af 3. part, så har vi samarbejdspartnere der har den nødvendige DBI-godkendelse og kan varetage denne del.

Et stærk lokalt team med mere end 25 års erfaring

El-Center Vest består er et stærkt team af uddannede elinstallatører, elektrikere, lærlinge og administrativt personale, der udfører alle typer opgaver i Aarhus og hele Midt- og Vestjylland.

Hos El-Center Vest går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.