Minimer risikoen for fugt, skimmel og kondens, mens du sparer op til 75% på varmen

 

Hos El-Center Vest leverer vi løsninger til ethvert ventilationsbehov fra de anerkendte brands Genvex, Danfoss og Nilan. Med mere end 25 års erfaring med projektering, installation og idriftsættelse af ventilationsanlæg med varmegenvinding til private, kan vi sikre dig en professionel løsning, der passer til din bolig og behov.

Din lokale ventilations-specialist

I takt med at kravene til tætheden af huse og bygninger er steget, er behovet for effektiv ventilation også steget. Et godt indeklima betyder meget for vores velbefindende – ung som ældre.  Vi rådgiver om og servicerer ventilation i Holstebro, Struer, Vinderup, Aarhus og omegn.

Få et skræddersyet tilbud!

100% uforpligtende

spar op til

%

på varmen i forhold
til traditionel udluftning

El-Center Vest Propartner

Tre fordele med et ventilationsanlæg

Vælger du at få installeret et ventilationsanlæg med varmegenvinding, får du fremadrettet en række store fordele. For det første sørger ventilationsanlægget for en naturlig ventilation i alle rum. Dette bevirker, at risikoen for fugt, skimmelsvamp og kondens, der bliver dannet ved høj luftfugtighed, bliver kraftigt minimeret.

Ventilationsanlægget sørger for det andet for, at en stor del af varmen fra den udgående luft bliver overført til den indgående luft, inden den bliver ledt ud af dit hjem. Derfor sparer du hvert år gode penge på dit varmeregnskab med et ventilationsanlæg fra Danfoss, Genvex eller Nilan.

Hvad vores kunder siger:

God service.. Hurtig og kompetent arbejde

Kurt Pedersen

All tid en fornøjelse nå man skal bruge en el-installatør.

  

Morten Johansen

Vi monterer gerne dit ventilationsanlæg

Ønsker du et bedre indeklima med naturlig ventilation, er du velkommen til at kontakte os, så du kan høre mere om dine muligheder for ventilationsanlæg med varmegenvinding fra Danfoss, Nilan eller Genvex. Vi rådgiver og servicerer ventilation i hele Midt- og Vestjylland og Aarhus-område, men vi hører også gerne fra dig, hvis du ikke bor i området. Du kan kontakte os på 9746 4300.

Ring på 97 46 43 00

Et stærk lokalt team med mere end 25 års erfaring

El-Center Vest består er et stærkt team af uddannede elinstallatører, elektrikere, lærlinge og administrativt personale, der udfører alle typer opgaver i Holstebro, Aarhus, Struer og hele Midt- og Vestjylland.

Hos El-Center Vest går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.