Kontakt os

Varmepumper

 Hos El-Center Vest kan vi montere luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper. Vi opsætter udelukkende varmepumper fra Mitsubishi Electric eller Panasonic. De er det sikre valg, hvis du overvejer en varmepumpe enten som primær varmekilde, erstatning for en anden varmekilde eller som supplement til bestående. Varmepumpen har mange anvendelsesmuligheder – fx til dit hus eller sommerhus. Der kan være flere fordele ved at vælge en varmepumpe:

 

 • Spar op til 60 % i forhold til traditionel elvarme
 • Den kan producere op til fem gange mere energi, end den forbruger
 • Den kan tjenes ind efter to – fem år
 • Ved opsætning af en varmepumpe nedsætter du CO2 forbruget
 • Det er en billigere varmekilde end elvarme, oliefyr og naturgas – du kan spare op til 75 %

Samtidig giver varmepumpen et mere behageligt indeklima og har et meget lavt lydniveau – ned til kun 19dB. Ønsker du betjening af varmepumperne via sms, app eller internettet er det også muligt.

Varmepumperne er tilpasset det nordiske klima og giver effektiv udnyttelse selv ved temperaturer helt ned til -25 grader.

 Vælg den rette varmepumpe

Ønsker du at udskifte din primære varmekilde til en varmepumpe, er vi hos El-Center Vest klar til at rådgive dig, så du træffer den rette beslutning. Vi rådgiver om og servicerer varmepumper i Holstebro, Struer og omegn.

For at få størst mulig glæde af din varmepumpe på kort og lang sigt. Er det vigtigt at den serviceres i passende intervaller. Få kontrolleret om din varmepumpe har den rigtige mængde kølemiddel, eller om den trænger til at blive renset? Hvis der ikke er kontrol over disse ting, kan det reducere effektiviteten og komme til at koste dyrt på elregningen. Derfor kan det godt betale sig at få foretaget et årligt serviceeftersyn af din varmepumpe.

Hos El-Center Vest kan vi tilbyde en fast serviceaftale og dermed mulighed for at tage eventuelle problemer i opløbet, så du virkelig kan få glæde af din varmepumpe hele året rundt.

   Har du behov for yderligere service, fejlfinding, eller blot brug for hjælp til at få besvaret nogle spørgsmål vedrørende varmepumper? Så er vi altid i nærheden!

  Kontakt os på 9746 4300 og få en uforpligtigende snak, kompetent vejledning eller et tilbud på service.

  Kontakt Lass for at høre mere om varmepumper

  Lass Lauridsen
  El-installatør & ejer
  lass@el-center-vest.dk
  +45 40 26 92 11