Kontakt os

Varmepumper

El Center Vest, Varmepumpe

Hos El-Center Vest kan vi montere luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper. Vi opsætter udelukkende varmepumper fra Mitsubishi Electric eller Panasonic. De er det sikre valg, hvis du overvejer en varmepumpe enten som primær varmekilde, erstatning for en anden varmekilde eller som supplement til bestående. Varmepumpen har mange anvendelsesmuligheder – fx til dit hus eller sommerhus. Der kan være flere fordele ved at vælge en varmepumpe:

 

 • Spar op til 60 % i forhold til traditionel elvarme
 • Den kan producere op til fem gange mere energi, end den forbruger
 • Den kan tjenes ind efter to – fem år
 • Ved opsætning af en varmepumpe nedsætter du CO2 forbruget
 • Det er en billigere varmekilde end elvarme, oliefyr og naturgas – du kan spare op til 75 %

Samtidig giver varmepumpen et mere behageligt indeklima og har et meget lavt lydniveau – ned til kun 19dB. Ønsker du betjening af varmepumperne via sms, app eller internettet er det også muligt.

Varmepumperne er tilpasset det nordiske klima og giver effektiv udnyttelse selv ved temperaturer helt ned til -25 grader.

Vælg den rette varmepumpe

Ønsker du at udskifte din primære varmekilde til en varmepumpe, er vi hos El-Center Vest klar til at rådgive dig, så du træffer den rette beslutning. Vi rådgiver om og servicerer varmepumper i Holstebro, Struer og omegn.

For at få størst mulig glæde af din varmepumpe på kort og lang sigt. Er det vigtigt at den serviceres i passende intervaller. Få kontrolleret om din varmepumpe har den rigtige mængde kølemiddel, eller om den trænger til at blive renset? Hvis der ikke er kontrol over disse ting, kan det reducere effektiviteten og komme til at koste dyrt på elregningen. Derfor kan det godt betale sig at få foretaget et årligt serviceeftersyn af din varmepumpe.

Hos El-Center Vest kan vi tilbyde en fast serviceaftale og dermed mulighed for at tage eventuelle problemer i opløbet, så du virkelig kan få glæde af din varmepumpe hele året rundt.

   Har du behov for yderligere service, fejlfinding, eller blot brug for hjælp til at få besvaret nogle spørgsmål vedrørende varmepumper? Så er vi altid i nærheden!

  Kontakt os på 9746 4300 og få en uforpligtigende snak, kompetent vejledning eller et tilbud på service.

  El Center Vest Luft-vand-varmepumpe

  Luft-til-vand varmepumpe

  Der kan være store fordele ved at installere en luft-til-vand varmepumpe i din bolig eller kontor – denne type kan erstatte olie- eller naturgasfyr og sørge for både varme og varmt vand. Samtidigt reduceres dine varmeudgifter med 50% i forhold til opvarmning med olie. En luft til vand varmepumpe er også billigere at etablere og kræver f.eks. ikke, at der graves jordslanger ned i haven. 

  El-Center Vest forhandler og installerer hovedsageligt luft-til-vand varmepumper fra Panasonic. De har arbejdet med varmepumper i mere end 60 år og kan garantere høj kvalitet, noget der er helt afgørende for at vi hos El-Center Vest kan anbefale dem til vores kunder i det vestjyske. 

  Fordelene ved luft til vand varmepumper

  En luft til vand varmepumpe kan være en rigtig god løsning for dig, hvis du skal have udskiftet dit gamle oliefyr, eller hvis du har overvejet jordvarme, men ikke har plads i haven til de nedgravede rør. Der er en økonomisk gevinst, og selv om den ikke nødvendigvis er på niveau med den besparelse, man kan få med et jordvarmeanlæg, er der stadig mange penge at spare på varmeregnskabet i forhold til de konventionelle varmekilder. 

  Denne type varmeløsning er også særdeles eftertragtet i dag, og kan betyde en forhøjelse af din boligs værdi. Mange kigger efter miljømæssige tiltag og energibesparelser. 

  Luft til vand varmepumper kan opvarme både bolig og vand – og især kan der være penge at hente, hvis du har det, vi kalder vandbåren gulvvarme. Her er fremløbstemperaturen meget lav, og dermed spares der energi, når du anskaffer en luft-til-vand varmepumpe. 

  Hvad koster en luft til vand varmepumpe typisk?

  Som udgangspunkt er en anskaffelsespris på en luft til vand varmepumpe i størrelsesordenen mellem 70-90.000 kr. Den kan variere lidt af bl.a. installationens omfang og varmepumpens effekt. Kontakt os på 9746 4300 og få en uforpligtigende snak, kompetent vejledning eller et konkret tilbud. 

  El Center Vest Luft-Luft-Varmepumpe

  Luft-til-luft varmepumpe

  Hos El-Center Vest monterer vi hvert år et stort antal luft til luft varmepumper i bl.a. sommerhuse, helårsboliger, butikker og erhvervsbygninger. Hvis du har en dyr varmeform – f.eks. el-varme eller oliefyr – kan du med en ret beskeden investering spare meget ved at supplere eller evt. erstatte elvarmen med en luft til luft varmepumpe. 

  Hos El-Center Vest installerer vi luft-til-luft varmepumper fra Panasonic, da det er vores erfaring gennem mange år, at det er en af de bedste løsninger på markedet, og af en kvalitet vi kan stå inde for. Med en løsning fra Panasonic kan du både reducere dine varmeudgifter og samtidigt få et langt bedre indeklima. 

  En varmepumpe er også rent miljømæssigt en mere optimal løsning, du får et renere indeklima, og en behagelig temperatur – selv når sommeren viser sig fra sin varmeste side. 

  Varmepumper i balancen med klima og energi

  Bæredygtige og klimavenlige energiløsninger er noget af det, der er stor efterspørgsel efter i dag. Ønsker du at forbedre dit energiforbrug, kan vi hjælpe dig El-Center Vest. Vi har flere professionelle energivejledere, som har kompetencen til at rådgive om løsninger og produkter, og give dig et solidt fundament for en god beslutning. Hvad kan der gøres for at sikre et mere optimalt og naturligvis mindre energiforbrug, og samtidigt holde en god balance mellem komfort, investeringer og den løbende økonomi. 

  Hos El-Center Vest finder vi den rette løsning til dit behov – det kan være en varmepumpe til opvarmning eller en ventilationsløsning med genvinding, der også kan klare udluftningen. 

  Kontakt os på 9746 4300 og få en uforpligtigende snak, kompetent vejledning eller et tilbud.

  Køligt om sommeren, varmt om vinteren

  De løsninger med varmepumper, vi installerer hos El-Center Vest, kan sagtens klare det lidt kølige nordiske klima. Du får en effektiv udnyttelse selv ved temperaturer helt ned til minus 25 grader. Du har også mulighed for at indstille varmepumpen til at holde en fast temperatur med den trinløse +8- eller +15-gradersfunktion så boligen, sommerhuset, eller garagen holdes frostfri, uden at man bruger meget energi af den grund. 

  Det hele kan betjenes fra din telefon, iPad eller computer. Det sker via SMS, en App eller via din internetbrowser. 

  Vedligeholdelse er vigtig

  For at få størst mulig glæde af din varmepumpe er regelmæssig vedligeholdelse vigtigt.

  Hos El-Center Vest kan vi tilbyde en fast serviceaftale eller et årligt eftersyn og dermed mulighed for at tage eventuelle problemer i opløbet. Her tjekker vi bl.a. at din varmepumpe altid har den rigtige mængde kølemiddel, og at den ikke stopper til, men bliver renset med regelmæssige intervaller. Hvis der ikke er kontrol over disse ting, kan det reducere effektiviteten og komme til at koste dyrt på elregningen. 

  Har du behov for yderligere service, fejlfinding, eller blot brug for hjælp til at få besvaret nogle spørgsmål vedrørende varmepumper, så er vi altid i nærheden.  Kontakt os på 9746 4300 og få en uforpligtigende snak, kompetent vejledning eller et tilbud på service.

  Kontakt Lass for at høre mere om varmepumper

  Lass Lauridsen
  El-installatør & ejer
  lass@el-center-vest.dk
  +45 40 26 92 11