Kontakt os

Ventilation i Hjerm

Overvejer du at få installeret et ventilationsanlæg med varmegenvinding i din bolig? Har du lige bygget et nyt hus, eller for nylig efterisoleret din bolig, så utæthederne er blevet stoppet til, så er et ventilationssystem en rigtig god idé – både for din tegnebog, dit indeklima, miljøet og din boligs værdi.

Hvordan virker et ventilationssystem

Kort fortalt, fungerer et ventilationssystem således at luft udefra filtreres for partikler fra sod, pollen og lignende. Herefter transporteres luften rundt i din bolig via kanaler, der ender ud i indblæsningsluger. Samtidigt suges den “brugte” luft ud af dine rum.

Hvis du vælger et ventilationssystem med varmegenvinding, sørger systemet for, at størstedelen af varmen, der er i den eksisterende luft i rummene, overføres til indslusningsluften, så du holder energiforbruget nede.

Ventilationen mindsker risikoen for fugtdannelse

Ved at installere et ventilationssystem i dit hjem i Hjerm, mindsker du også risikoen for at få fugt og svamp. Cirkulationen, som ventilationssystemet forårsager, bevirker at en stor del af den fugt, der er i luften, hives med ud af huset. Dermed er der mindre risiko for, at der opstår eksempelvis kondens og skimmelsvamp i dit hjems konstruktioner. Det giver dig en bekymring mindre, og du får et dejligt indeklima med i samme omgang.

Ventilationssystemer i Hjerm er meget populært

Hos El-Center Vest ser vi i disse år en støt stigende interesse for ventilationssystemer. Flere og flere vælger at investere i et ventilationssystem i Hjerm – og det er med god grund. Det er en oplagt måde at skære kraftigt ned i varmeregningen, samtidig med at du forhøjer værdien på din bolig.

Er du interesseret i et ventilationssystem? Kontakt os på 97 46 43 00 og få en uforpligtende snak med en af vores eksperter i ventilationssystemer.

Kontakt Lass eller Martin for at høre mere

Lass Lauridsen
El-installatør & medejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11
Martin Meldgaard
Overmontør
martin@el-center-vest.dk
+45 81 40 73 82