Kontakt os

Ventilation i Holstebro

Vil du have ventilation i din bolig i Holstebro? Du kan spare store summer på din varmeregning år efter år, samtidig med at du hæver værdien på din bolig ved at installere et ventilationssystem.

Ventilationssystemer er fremtiden

Det kan lyde som en slidt salgskliché, men ikke desto mindre er det rigtigt. Ved at vælge et ventilationssystem med varmegenvinding har du muligheden for dels at skabe et sundt indeklima til dig og din familie, dels sænke varmeregningen og skåne din boligs konstruktioner og inventar, samtidig med at du hæver din boligs værdi.

Ventilationssystemer renser luften i Holstebro

Hvis du eller din familie eksempelvis er pollen-allergikere, så er et ventilationssystem en god mulighed for at holde de irriterende pollen på afstand, uden at du er nødt til at forsegle vinduer og døre. Ventilationssystemet indeholder et filter, der frasorterer uhensigtsmæssige partikler i luften, inden ventilationskanalerne fordeler luften rundt i din bolig.

Energimæssigt er ventilation i Holstebro også en ganske fremragende idé. Inden “exit-luften” ledes ud af huset, genanvendes en stor del af varmen i exit-luften i den indgående luft, så du sparer en stor del af den energi, som ellers bruges på at opvarme den indgående luft – det er noget, der kan mærkes i varmeregnskabet.

Ved at have en konstant cirkulation i luften i dit hjem, minimerer du risikoen for, at der opstår fugt, skimmelsvamp eller kondens i din bolig.

Hvis vi skal montere din ventilation i Holstebro

Hos El-Center Vest gør vi meget ud af, at du skal føle dig tryg gennem hele processen omkring installationen af dit ventilationssystem. Derfor er der en række punkter, vi altid sørger for, at der er på plads:

  • Vi indgår en skriftlig aftale om opgavens omfang inden arbejdet går i gang
  • Hvis du ønsker det, foretager vi gerne en beregning af din forventede besparelse
  • Vi går i løbende dialog
  • Vi står til rådighed for spørgsmål og giver rådgivning gennem processen

Går du med overvejelser om at få installeret ventilation i din bolig i Holstebro, kan du kontakte os på 97 46 43 00 og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt Lass eller Martin for at høre mere

Lass Lauridsen
El-installatør & medejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11
Martin Meldgaard
Overmontør
martin@el-center-vest.dk
+45 81 40 73 82