Kontakt os

Ventilation Vinderup

Vil du gerne have ventilation i din bolig i Vinderup? El-Center Vest udfører hvert år en lang række installationer af ventilationssystemer i Vinderup og omegn. Vi har til huse i Hjerm, hvorfra vi hver dag servicerer vores kunder i hele Vestjylland. Så vi er altid i nærheden og kommer gerne forbi dit hjem i Vinderup og giver et uforpligtende tilbud på montering af ventilation i dit hjem.

Ventilation er din boligs fremtidssikring

Flere og flere vælger i disse år at få installeret ventilationssystemer i deres bolig – og med god grund. Der er nemlig store fordele ved at få installeret et ventilationssystem med varmegenvinding i din bolig.

Har du lige bygget nyt hus eller efterisoleret din bolig, er det en rigtig god ide at få installeret et ventilationssystem, så du undgår at der dannes fugt og kondens i dit hjems konstruktioner og på glatte overflader. Ligeledes er der store summer at spare ved at få installeret ventilation i Vinderup.

Moderne ventilationssystemer er nemlig konstrueret således, at en stor del af varmen, i den eksisterende luft, overføres til den indgående luft, inden den eksisterende luft ledes ud af din bolig. Dette resulterer i, at du på daglig basis bruger mindre energi på at opvarme dit hjem i Vinderup – og det har en positiv effekt på din varmeregning. Ligeledes sørger den konstante cirkulation for, at den fugt mv., der er i luften ledes ud, så du minimerer risikoen for, at der opstår fugt i fundament, vægge mv.

Ventilation hæver værdien af din bolig

Udover at spare dig for store summer år efter år, giver et ventilationssystem også din bolig mere værdi. Mange har fået øjnene op for de klare fordele ved ventilationssystemer, hvorfor dette også prioriteres af dem, der er på udkig efter en ny bolig. Dermed får du, hvis du installerer et ventilationssystem i din bolig i Vinderup, også en chance for at positionere dig bedre på boligmarkedet, den dag du skal videre til det næste kapitel i livet.

Ønsker du en uddybende snak om dine muligheder, og hvordan vi hos El-Center Vest kan hjælpe dig, så kontakt os på 97 46 43 00 eller send en mail på post@el-center-vest.dk.

Kontakt Lass eller Martin for at høre mere

Lass Lauridsen
El-installatør & medejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11
Martin Meldgaard
Overmontør
martin@el-center-vest.dk
+45 81 40 73 82