Kontakt os

Ventilation

Ventilation

Indeklimaet spiller en vigtig rolle for dit og din families helbred. Jo bedre ventilation i boligen, des mindre er risikoen for blandt andet at udvikle allergi. Vi har hos El-Center Vest arbejdet med opsætning af ventilation i mere end 25 år. Vi kender derfor om nogen til vigtigheden af et godt og sundt indeklima. Vi arbejder professionelt med projektering, idriftsættelse og installationer af ventilationsanlæg.

Vi er specialister inden for:

  • Boligventilation
  • Større ventilationsanlæg
  • Service på ventilation

Ventilation Genvex

Hos El-Center Vest leverer vi løsninger til ethvert ventilationsbehov. Når vi opsætter ventilation hos vores kunder, bruger vi altid ventilation fra Genvex. Genvex er et yderst populært mærke, når det kommer til ventilation. Anlæggene er designet sådan, at de optimerer vigtige parametre som fugtighed og temperatur. Ventilationsanlægget holder fugtigheden lav, hvilket er med til at holde skimmelsvamp væk fra dit hjem. Temperaturen er ligeledes vigtig, så du får den bedste komfort.

Vi fokuserer på dit indeklima

I takt med at kravene til tætheden af huse og bygninger er steget, er behovet for effektiv ventilation også steget. Vi opholder os 80 pct. af tiden inden døre og alene i løbet af en arbejdsdag, trækker vi vejret 5760 gange. Et godt indeklima betyder derfor meget for vores velbefindende.

Der kan være flere ting, der spiller ind, når vi skal opsætte et ventilationsanlæg for dig. Vi kommer derfor gerne ud og vurderer dine muligheder, inden vi giver et uforpligtende tilbud. Vi stræber efter, at din tilfredshed er i top.

Vi monterer gerne dit ventilationsanlæg

Ønsker du et bedre indeklima? Så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan fortælle dig om mulighederne for ventilation fra Genvex. Vi rådgiver om og servicerer ventilation i Holstebro og Struer området, men vi hører også gerne fra dig, hvis du ikke bor i området. Vi kan kontaktes på telefon 97 46 43 00.

Kontakt Lass eller Martin for at høre mere

Lass Lauridsen
El-installatør & medejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11
Martin Meldgaard
Overmontør
martin@el-center-vest.dk
+45 81 40 73 82