Kontakt os

Service på ventilation

Service på ventilation

Et ventilationsanlæg sikrer et godt indeklima, uanset om det er et mindre anlæg i boligen, eller det er et større anlæg i en industri- eller kontorbygning.

Bliver ventilationsanlægget ikke vedligeholdt, kan det medføre alvorlige fejl, så anlægget får et for stort energiforbrug, forkert luftskifte og unødvendige driftsforstyrrelser.

Service på ventilationsanlæg i boliger

Er der kommet en lille ny, er børnene flyttet hjemmefra, er der aldrig nogen hjemme i hverdagene, eller er der sket andre ændringer i brugen af boligen, siden du fik installeret ventilationssystemet? Så er det en god idé at få besøg af en tekniker, som justerer ventilationen i de enkelte rum, så anlægget kører optimalt i forhold til, hvordan de enkelte rum benyttes. På den måde er der altid frisk luft i boligen – uden unødigt elforbrug.

Det kan også være, at dit ventilationsanlæg har en fejlmeddelelse, du ikke selv kan afhjælpe. Er det tilfældet, står vi klar til at hjælpe. Vi er særligt stærke indenfor Nilan og Danfoss anlæg, da det er disse typer, vi selv forhandler, men vi kender også mange andre mærker og kan hjælpe med det meste.

Service på ventilationsanlæg i erhverv

For at sikre medarbejderne et godt indeklima er det vigtigt løbende at få efterset og justeret ventilationsanlægget. Et ventilationsanlæg, der ikke kører optimalt, kan hurtigt blive dyrt i sygedage for medarbejderne, eller blot træthed og forringet koncentrationsevne.

For at være sikker på at have et ventilationsanlæg, som kører optimalt, er det nødvendigt at få anlægget justeret og tilset løbende.

Vi udfører service på ventilationsanlæg både i boliger og større anlæg i erhverv. Kontakt os på 97 46 43 00.

Kontakt Lass eller Martin for at høre mere

Lass Lauridsen
El-installatør & medejer
lass@el-center-vest.dk
+45 40 26 92 11
Martin Meldgaard
Overmontør
martin@el-center-vest.dk
+45 81 40 73 82